• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zaboravite Englesku, neću tamo!" Strahinju Pavlovića zanima samo jedan klub!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski fudbaler Strahinja Pavlović navodno je rekao čelnicima Salcburga da ga zanima samo Milan.

 strahinja pavlovic ne zeli u premijer ligu Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Bliži se kraj transfer sage oko srpskog fudbalera Strahinje Pavlovića (23)! Nekadašnji defanzivac Partizana i jedan od najboljih igrača nacionalnog tima Srbije na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Njemačkoj odlučio je gdje želi da nastavi karijeru - kao opcija ga zanima samo Italija, odnosno Milan!

U skladu sa tim Strahinja je klupskim čelnicima poručio da se ne obaziru previše na ponude koje stižu iz Engleske, tačnije Premijer lige, jer on nema namjeru da se preseli na Ostrvo. Jedini cilj u nastavku prelaznog roka biće mu da sebi obezbijedi transfer u Italiji, a da se pod novim trenerom Fonsekom bori za titulu u tamošnjem šampionatu.

"Srpski štoper u četvrtak se vratio treninzima nakon pauze i saopštio da želi da bude prodat isključivo u Milan. To će biti njegova buduća destinacija, čvrsto je odlučio", piše "Gazeta delo Sport" i dodaje: "Fonseka je sebi kao primaran zadatak zadao da oformi odbranu koja će moći da se nosi sa svima u ligi, jer to jedini način da napadne Skudeto. Zbog toga u ovoj fazi u drugi plan odlazi i potraga za drugim špicom i sve ostalo. Postavljeni su jasni prioriteti. Konkretizaciju transfera Strahinje Pavlovića treba očekivati već tokom iduće nedjelje."

Navodno, razgovori Strahinje Pavlovića i čelnica Salcburga trebalo bi da pomognu italijanskom klubu prilikom pregovora. Početna cijena od 30.000.000 evra više nije na snazi, a Milan će sada pokušavati da otkupi srpskog defanzivca i za manje od 20 miliona. Odnosno, da 20.000.000 evra bude cijena tek kada se uračunaju bonusi zbog dobrih partija koje će prikazati u Seriji A.

Pavlović je ponikao u Partizanu, za čiji je prvi tim igrao godinu dana, a zatim je u transferu teškom 10 miliona evra pojačao Monako, uz ostanak na pozajmici još godinu dana. Tim koji se takmiči u Francuskoj nije mu dao preveliku šansu i slao ga je na pozajmice u Serkl Briž i Bazel, prije nego što je njegovog ugovor otkupio Salcburg u kojem je od 2022. godine.

(MONDO)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:30
Strahinja Pavlović izjava
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC