• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan kreće po Ligu šampiona, biće pakleno teško! Čekaju ga eks zvijezda Premijer lige i heroj nacije sa EURA

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ekipa Partizana trenirala je u Lublinu, uoči sutrašnjeg početka kvalifikacija za Ligu šampiona

 Partizan sutra igra protiv Dinamo Kijeva Izvor: Eibner-Pressefoto/Memmler / imago sportfotodienst / Profimedia

Na stadionu "Arena Lublin" u istoimenom gradu u Poljskoj, fudbaleri Partizana trenirali su ponedjeljak posljednji put pred meč protiv Dinamo Kijeva u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Tim Aleksandra Stanojevića prošao je posljednje taktičke zamisli svog trenera uoči veoma teškog gostovanja timu koji je prošle sezone bio vicešampion ratom zahvaćene Ukrajine i uz to u Evropi ispao u plej-ofu za grupnu fazu Konferencijske lige.

Tim koji kao trener vodi slavni ukrajinski golman Oleksandr Šovkovski ima u sastavu nekoliko zapaženih Ukrajinaca, poput mladog centrafora Vladislava Vanata (22), koji prema transferamrktu košta 10 miliona evra, a tu su i centralni vezista i "desetka" Mikola Šaparenko (25), koji vrijedi devet miliona i nedavno je bio strijelac i asistent u pobjedi Ukrajine protiv Slovačke na Evropskom prvenstvu. Naravno, u tom meču kapiten Ukrajinaca bio je Andrej Jarmolenko, napadač Dinamo Kijeva i veteran (34) koji je u svojim najboljim danima igrao u Premijer ligi za Vest Hem.

"Rijetkost je dobiti priliku da igrate kvalifikacije za Ligu šampiona, srećan sam zbog toga, igramo protiv dobrog kluba i tima, ali imamo i mi veliku želju i veoma motivisani ulazimo u meč. Ovo su eliminacione utakmice i važno nam je da ostanemo u aktivnom rezultatu pred revanš", rekao je na stadionu u Poljskoj trener Partizana Aleksandar Stanojević.

"Nemamo dileme, znamo sastav i juče smo ga odredili definitivno, ulazimo u meč sa jasnom slikom šta hoćemo i želimo. Fizički su dominantna ekipa, brza i direktna, tehnički kvalitetna. Vidjeli smo te stvari, imaju i određenih mana, a o tome ćemo pričati sa svojim igračima. Generalno, očekuje nas dosta intenzivna utakmica, dosta njihovih igrača završava u naših 16 metara i moramo da budemo fokusirani sve vrijeme", dodao je on.

Dinamo Kijev Partizan
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Šta je aktivni rezultat prema njegovom mišljenju?

"Svaki aktivan rezultat koji možete na svom terenu da poništite i učinite aktivnim je za mene pozitivan. Nekad možete imati i loš rezultat, a da budete svjesni da možete da prođete. Sutra je prvo poluvrijeme i tako se i spremamo", poruka je Aleksandra Stanojevića.

Duel Dinamo Kijev - Partizan zakazan je za utorak od 20 časova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC