• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crveno-bijeli će u plej-ofu igrati protiv Jagjelonije ili Bode/Glimta.

 Crvena zvezda žrijeb za plej of Lige šampiona Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda zna iz kog para dolazi njen naredni protivnik, pa sada timu Vladana Milojevića ostaje samo da odgleda dvomeč Bode/Glimta i Jagelonije prije nego što iskorači na teren u plej-ofu za Ligu šampiona. Utisak je da je žrijeb pomilovao srpskog šampiona ovom prilikom, iako su potencijalni rivali dva veoma kvalitetna tima.

Oni najteži su izbjegnuti, što je Zvezdi i bilo najvažnije na ovom žrijebu. Crveno-bijeli su već nakon prve dvije kuglice znali da neće odmjeriti snage sa Galatasarajem, što je bio ubjedljivo najteži rival od timova koji su mogli da se pojave kao opcije za srpskog šampiona.

Kao četvrti par prvo je izvučen pobjednik meča Bode/Glimt - Jagelonija, a zatim i Crvena zvezda, koja je tako dobila još jednu dobru vijest. Srpski predstavnik u plej-ofu za Ligu šampiona igraće prvi meč u gostima, a zatim na stadionu "Rajko Mitić" pokušati da obezbijedi grupnu fazu u novom formatu.

12:10

Kraj žrijeba

Lil/Fenerbahče - Slavija Prag/Union Sent Žil

Dinamo Kijev/Glazgov Rendžers - Salcburg/Tvente

12:09

Kreće žrijeb za ligašku stazu!

12:08

Završen je žrijeb za stazu šampiona plej-ofa!

12:08

Malme ili PAOK na Spartu ili SB!

12:07

Jagjelonija ili Bode/Glimt na Crvenu zvezdu!

Beograđani će u plej-ofu za Ligu šampiona igrati sa boljim iz dva okršaja Poljaka i Norvežana.

12:06

Mitjiland ili Ferencvaroš na Slovan ili APOEL!

12:06

Dinamo igra sa boljim iz dva duela Karabaga i Ludogoreca!

12:06

Prvi par plej-ofa je Jang Bojs - Galatasaraj!

12:01

Ko je već u Ligi šampiona?

Plasman u grupnu fazu Lige šampiona već su obezbijedili: Real Madrid, Mančester siti, Bajern Minhen, Pari Sen Žermen, Liverpul, Inter, Borusija, RB Lajcpgi, Barselona, Bajer Leverkuzen, Atletiko Madrid, Atalanta, Juventus, Benfika, Arsenal, Klub Briž, Šahtjor, Milan, Fejnord, Sporting, PSV Ajndhoven, Seltik, Monako, Aston Vila, Bolonja, Đirona, Štutgart, Šturm Grac i Brest.

11:47

Zvezda u Evropi!

Crvena zvezda će ove sezone osmi put u nizu igrati grupnu fazu nekog od dva najbolja evropska takmičenja. Počelo je u ljeto 2017. godine kada je Vladan Milojević kroz četiri kola kvalifikacija uveo crveno-bijele u grupnu fazu Lige Evrope. Naredne dve sezone Zvezda je igrala Ligu šampiona, zatim tri sezone grupnu fazu Lige Evrope i na kraju još jednom Ligu šampiona, kao direktan učesnik grupne faze.

11:46

Termini!

Prvi mečevi plej-of runde kvalifikacija za Ligu šampiona na programu su 20. i 21. avgusta, dok su revanši nedjelju dana kasnije, 27. i 28. avgusta. Crvena zvezda će nakon ta dva meča znati da li igra grupnu fazu Lige šampiona ili Lige Evrope.

11:46

Novi format Lige šampiona!

Navikli smo na takmičenje sa 32 kluba, podijeljenih u osam grupa, ali to je sada prošlosti evropskog fudbala. U narednoj sezoni će se takmičiti 36 timova i svi će biti u istoj grupi - zapravo će to biti jedna ogromna liga na kojoj ćemo vidjeti plasman timova na osnovu njihovih odigranih mečeva.

Svaki tim igra po osam mečeva, sa osam razlitičih protivnika, od čega su četiri utakmice na domaćem, a četiri na gostujućem terenu. Ekipe će po kvalitetu biti podijeljene u četiri kategorije, a svaki tim će odigrati po dva meča sa timovima iz kategorija.

11:45

Potencijalni rivali!

Crvena zvezda će biti spojena sa nekim od sljedećih klubova:

Karabag – Ludogorec
Galatasaraj
Slovan Bratislava – Apoel
Bode/Glimt – Jagjelonija
Sparta Prag – FCSB

11:44

Dobar dan!

Na žrijebu koji je zakazan za 12:00 saznaćemo prvog i jedinog protivnika Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona pred novu sezonu elitnog evropskog takmičenja. Crveno-bijeli će dobiti rivala kojeg treba da preskoče na putu do grupne faze, a ukoliko to ne urade igraće grupnu fazu Lige Evrope.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije