• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina nije izdržala u Sloveniji: Maribor u 90+9 savladao srpski tim!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Loš rezultat Vojvodine, ali nada postoji jer su gotovo pola sata igrali sa igračem manje.

 Maribor pobijedio Vojvodinu 2:1 Izvor: MN Press/Blaz Weindorfer/Sportida

Fudbaleri Vojvodine nastavljaju da sanjaju plasman u grupnu fazu Konferencijske lige, ali će nakon prvog meča protiv Maribora morati mnogo da se potrude kako bi tamo stigli. Novosadski tim poražen je u Sloveniji (2:1), pogotkom domaćeg tima u devetom minutu nadoknade, a nakon što je sa igračem manje stigao do izjednačenja.

Nakon prvog dijela meča u kojem nije bilo golova, mnogo zanimljivije bilo je u nastavku. Prvo se na semafor upisao Josip Iličić i to nakon što je u 59. minutu promašio sa bijele tačke, pa se ispravio i donio prednost Mariboru. Novosađani su se našli u zaostatku koji nije djelovao nenadoknadivo, ali je situacija postala teža desetak minuta kasnije. Rezervista Slobodan Medojević, povratnik na stadion "Karađorđe", dobio je direktan crveni karton u 70. minutu meča.

Nije se ekipa Božidara Bandovića predala, pa je tako Kejleb Zadi Seri donio izjednačenje u 77. minutu! Mogao je to da bude rezultat iz snova za Vojvodinu, koja bi u Bačkoj Topoli imala priliku da se bilo kakvom pobjedom plasira u četvrto kolo kvalifikacija i na posljednji stepenik pred grupnu fazu. Nažalost, napadač El Arbi Sudani iz Alžira postigao je gol u devetom minutu nadoknade za minimalnu prednost pred revanš.

Vojvodina i Maribor će drugi meč odigrati narednog četvrtka na stadionu TSC Arena u Bačkoj Topoli. Vojvodina će morati da ide na pobjedu kako bi nastavila svoju evropsku priču ovog ljeta, nakon što je u pokazala zube slavnom Ajaksu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC