• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus u Firenci našao pojačanje od 30 miliona evra: Niko Gonzales sve bliže "staroj dami", Kostić ide u drugom smjeru

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U finišu prelaznog roka, pred start nove sezone u Seriji A, Juventus dogovorio sjajno pojačanje.

 Niko Gonzales Izvor: Raffaele Conti 88/Shutterstock

Juventus je, po svemu sudeći, postigao dogovor za transfer Nika Gonzalesa iz Fiorentine za 30 miliona evra, prenose italijanski mediji.

"Gazeta delo Sport" i "Korijere delo Sport" tvrde da su dva kluba već postigla dogovor, ali prije svega Fiorentina želi da potpiše Alberta Gudmundsona iz Đenove, kako bi dala zeleno svjetlo za transfer Argentinca u redove "stare dame".

Niko je već postigao lični dogovor sa klubom iz Torina i spreman je da potpiše ugovor vrijedan 3,5 miliona evra godišnje.

Direktori klubova, Kristijano Đuntoli (Juventus) i Danijele Prade (Fiorentina), sastali su se u Toskani u nedjelju kako bi finalizovali dogovor. Đuntoli nije pratio tim u Švedsku, gdje je ekipa Tijaga Mote u prijateljskom meču izgubila 0:2 od Atletiko Madrida.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Prema navodima oba lista, Juventus i Fiorentina takođe razgovaraju o još nekoliko potencijalnih transfera. Veston Mekeni, Artur ili Filip Kostić mogli bi da se presele u Firencu iz Torina, ali svaki od tih poslova biće odvojen od transfera Nika Gonzalesa.

Fiorentina je ovog ljeta već potpisala ugovor sa italijanskim reprezentativcem Mojzeom Kinom iz Juventusa, a sada bi saradnja dva kluba mogla da bude dodatno proširena.

Nova sezona u Seriji A počinje predstojećeg vikenda. Juventus će na startu ugostiti novajliju u ligi Komo, dok će Fiorentina igrati u gostima protiv još jednog novog člana najjačeg italijanskog ranga, Parme.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC