• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 partizan gent uzivo prenos arena sport kvalifikacije
 partizan gent uzivo prenos arena sport kvalifikacije

Partizanovom košmaru nema kraja! Još jedan evropski poraz, Humska cijelo ljeto nije dočekala gol!

I treći evropski meč Partizana ovog ljeta u Humskoj završen porazom, bez postignutog gola. bolji je bio Gent (1:0).

 partizan gent uzivo prenos arena sport kvalifikacije Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana poraženi su u prvom meču plej-ofa za Konferenciju ligu, a pred praznim tribinama u Humskoj bolji je bio Gent (1:0), predstavnik Belgije koji večeras u Beogradu nije zablistao. Jedini pogodak na meču postigao je Omri Gandelman već u 16. minutu, a crno-bijeli su u nastavku meča stvorili brojne prilike iz kojih su uputili tek nekoliko šuteva u okvir gola, a nijedan nije završio iza leđa golmana gostiju.

Tako su crno-bijeli ubilježili i četvrti evropski poraz u Evropi ovog ljeta, tokom evropskih kvalifikacija koje se pretvaraju u noćnu moru. Partizan je izgubio sva tri meča na svom terenu, bez ijednog postignutog gola, Po dva su crno-bijeli postigli na neutralnom terenu u Lublinu protiv Dinama iz Kijeva i na neutralnom terenu u Tunu protiv Lugana, pa navijači mogu da se nadaju da će dva pogotka u Belgiji biti dovoljni za prolaz u grupnu fazu Konferencijske lige.

22:09

Kraj meča - 0:1!

Partizan je poražen od Genta, pa pred revanš ima veoma težak zadatak.

22:09

90. minut - Jovanović!

Kakva prilika za rezervistu Đorđa Jovanovića, koji se našao na pravom mjestu nakon pokušaja Stefana Kovača i jednog od gostujućih fudbalera. Ipak, napadač Partizana nije uspio da pošalje loptu iza leđa golmana koji je odlično reagovao.

22:00

76. minut - Lazarević!

Kakva prilika da se proslavi na mjestu desnog krila. Ostao je sam na drugoj stativi, dobio je idealnu loptu i trebalo je da savlada golmana belgijskog tima, ali... Doskorašnji bek Vojvodine Milan Lazarević šutirao je visoko preko gola, što bi crno-bijele moglo da košta na ovom meču.

22:00

75. minut - Još dvije izmjene!

Sve dozvoljene promjene napravio je trener Partizana Aleksandar Stanojević. Umjesto Zahida na terenu je Bibars Natho, dok je Severinu zamijenio Milan Lazarević, koji će igrati desno krilo iako je bek!

21:45

62. minut - Izmjene!

Sjeo je na travu Mateuš Saldanja i rukama signalizirao klupi za rezerve da više ne može. Brazilac je zatražio izmjenu, a Aleksandar Stanojević odmah pokazao Đorđu Jovanoviću da skine marker. Pored te izmjene Stanojević pravi još jednu, pošto Žoao Grimaldo menja Ibrahima Zubairua.

21:33

58. minut - Saldanja!

Arijaga je izbacio Severinu u trk, Saldanja je sačekao povratnu loptu na penalu i zatim je poslao visoko preko gola. Bila je to četvrta dobra prilika za Brazilca na meču. Odmah nakon promašaja pao je na koljena, raširio ruke i pogledao ka nebu, kao da traži znak zašto večeras ne može da pogodi gol.

21:23

46. minut - Nastavljamo!

Pratimo drugi dio meča, u kojem Partizan želi preokret protiv Genta!

21:03

Poluvrijeme - 0:1!

Glavni sudija meča odlučio je da odsvira kraj prvog dijela meča nakon što je lopta otišla u korner iz kojeg je Partizan mogao da ugrozi goste. Ovako, na semaforu je ostalo upisano ime samo Omrija Gandelmana koji je glavom pogodio mrežu crno-bijelih već u 16. minutu.

20:57

40. minut - Saldanja...

Izvor: MN PRESS

  Treći pokušaj napadača iz Brazila, ali lopta odlazi pored gola. Nisu crno-bijeli adekvatno odgovorili na primljen pogodak, a posebno se to odnosi na Mateuša Saldanju koji već treću solidnu priliku ne koristi. Istina, prve dvije imao je pri rezultatu 0:0.

20:39

22. minut - Izmjena!

Zbog povrede meč ne može da nastavi povremeni reprezentativac Južne Koreje Goh, a Aleksandar Stanojević mora da pravi promjene. Na teren će Stefan Kovač, koji bilježi debitantski nastup za crno-bijele. On će igrati na mjestu centralnog veznog, odmah pored Kervina Arijage, dok će Gajas Zahid preći na mjesto iza napadača.

20:35

18. minut - Prvi karton!

Zbog neopreznog starta u opasnom napadu Partizana žuti karton dobija lijevi bek Genta, Arči Braun.

20:31

16. minut - GOL, Gandelman!

Nakon gužve u kaznenom prostoru i centaršuta na drugu stativu, Gandelman se najbolje snašao, taman dovoljno pobjegao Mariju Jurčeviću i zatresao mrežu.

20:21

5. minut - Saldanja!

Zicer je imao fudbaler Partizana, idealnu priliku da zatrese mrežu Genta nakon greške defanzivaca belgijskog tima. Ipak, njegov udarac sa ivice kaznenog prostora odbranio je golman gostiju. Partizan ni u nastavku akcije nije uspio da zatrese mrežu.

20:17

1. minut - Počinjemo!

Partizan igra protiv Genta, za grupnu fazu u Evropi!

20:12

Partizan odlagao u prvenstvu Srbije

Veoma su ozbiljno u Partizanu shvatili posljednju evropsku šansu - zbog tog su odložili meč protiv Radničkog iz Niša koji je trebalo da se igra prethodnog vikenda, a neće ni narednog vikenda gostovati Spartaku iz Subotice jer će se pripremati za revanš.

19:58

Gent protiv srpskih timova!

Tokom prethodnih nekoliko sezona vidjeli smo četiri meča belgijskog kluba protiv dva tima iz Srbije. Tokom sezone 202/21 Crvena zvezda je bila u istoj grupi Lige Evrope sa Gentom i upisala je obje pobjede - 2:0 u Beogradu (Kanga, Katai - Ođiđa-Ofoe), 2:1 u Gentu (Petrović, Milunović).

Godinu dana kasnije Partizan i Gent su se sastali u grupnoj fazi Konferencijske lige, a Belgijanci su bili uspješniji. Bilo je 1:0 za Gent u Beogradu (Kums), a 1:1 u Belgiji (Milovanović - Hristodopulos).

19:47

Ivica Kralj!

Izvor: MN PRESS

  "Nevjerovatno da nam se ponavljaju prazne tribine, a znamo koliko navijači znače. Moramo da napravimo dobar rezultat, očekuje nas revanš za sedam dana. Teško je da se priviknemo na prazne tribine. Ovo nema ni na treningu. Prazne tribine su katastrofa za fudbal. Faliće nam navijači", rekao je sportski direktor Partizana i dodao: "Gent je ozbiljna ekipa, iskusna, kvalitetna. Napravili smo dobru analizu, pripremili smo se za ovu utakmicu. Vjerujem da možemo da iskoristimo njihove manje. Krajnji rezultat u Luganu nije bio dobar, imali smo sve u svojim rukama, mislim da je trebalo. To je iza nas, večeras nas ovo očekuje. Postoji još prostora da igrači koji su došli pokažu zašto su u Partizanu. Mi nemamo vremena, nadamo se da će kroz utakmice to djelovati bolje."

19:35

Očekivanja Stanojevića!

Izvor: MN PRESS

  Pročitajte šta je sve rekao trener Partizana na konferenciji za medije pred prvi meč protiv Genta.

19:34

Na klupi Partizana...

Kao što je i najavljeno, nema Alda Kalulua. Ovo su igrači na koje računa Aleksandar Stanojević:

Krunić, Antić, Filipović, Simić, Lazarević, Šćekić, Stjepanović, Kovač, Natho, Grimaldo, Nikolić, Đ. Jovanović.

19:34

Sastavi!

Partizan: Jovanović - De Medina, Marković, Mujakić, Jurčević - Arijaga, Zahid - Severina, Ibrahim, Goh - Saldanja

Gent: Roef - Gambor, Mitrović, Torunariga, Braun - Kuma, Delorž - Fadiga, Gandelman, Surdez - Gudjonsen

19:34

Partizanovi mečevi u Evropi!

Ovo su rezultati četiri meča koja su crno-bijeli već odigrali u evropskim kvalifikacijama:

Dinamo Kijev - Partizan 6:2
Partizan - Dinamo Kijev 0:3
Partizan - Lugano 0:1
Lugano - Partizan 1:2, nakon produžetka 2:2

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije