• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borac tvrd orah svakom u Evropi" Mladen Žižović nakon remija u Budimpešti: Postavićemo se hrabro u Banjaluci!

Autor Dragan Šutvić

Fudbaleri Borca ostvarili su sjajan rezultat u duelu sa ekipom Ferencvaroša.

 Mladen Žižović izjava nakon Ferencvaroš Borac  Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

U prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Evrope crveno-plavi su remizirali bez pogodaka sa slavnim mađarskim klubom, što je sjajan rezultat pred revanš u Banjaluci, zakazan za 29. avgust.

"Rekao sam i ranije da će ovaj Borac na evropskoj sceni biti tvrd orah svakome. Imali smo priliku u posljednjem minutu, situacija tri na jedan, ali se Karolina našao na poziciji koju inače ne igra. Možemo da budemo zadovoljni sa svime što smo pokazali u ovom sjajnom ambijentu, htjeli smo pozitivan rezultat, da dvomeč bude živ i da se u Banjaluci odlučuje o pobjedniku. Znamo da je i pored ovoga Ferencvaroš favorit, mi mu tu ulogu i dalje prepuštamo. Postavićemo se opet hrabro, borićemo se i uz naše navijače koji su večeras pokazali sjajno izdanje pokušati da napravimo nevjerovatan i nesrazmjeran uspjeh u odnosu na Ferencvaroš. Zbog toga je ovaj sport tako zanimljiv, ima posebnu draž i svi ga volimo", rekao je Žižović na konferenciji za novinare, dodavši:

"S obzirom na kvalitet protivnika, vrlo dobra utakmica za nas, vrlo dobro pripremljena. Neću koristiti floskulu da su igrači ispoštovali što smo se dogovorili, međutim znali smo odakle prijete, pretpostavili ko će igrati i znali sve jake strane, i mislim da smo sa tog aspekta vrlo dobro odgovorili. Ne želim da uđemo u euforiju, imamo još 90 minuta, čvrsto vjerujem da možemo da napravimo još veći iskorak. Mislim da smo okrenuli priču oko Borca u jednom pozitivnom smjeru, podigli vrijednost igrača i kluba i sada se u superlativu priča o Borcu. To je zasluga svih nas, ali i prethodnog stručnog štaba na čelu sa Vinkom Marinovićem. Postavio je neke temelje, ja sam nastavio i nadam se da će dugo trajati."

Večeras je u dresu Borca na ino-sceni debitovao Filip Manojlović, koji je ulivao sigurnos odbrani odličnim intervencijama.

"Ne bih nikoga isticao posebno. Mislim da su i ova četvorica koja su ušla dala svoj maksimum i to je ono što je najbitnije. Uvijek je zasluga cijelog tima. Prva njegova utakmica je bila korektna, ova isto tako, idemo dalje", zaključio je Žižović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC