• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije primio gol, ali njegova ekipa se ne raduje! Golman Ferencvaroša: Biće teško u revanšu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Nismo napravili dovoljno šansi, imali smo tek četiri, čini mi se, ali je njihov golman sjajno branio", pohvalio je svog kolegu na suprotnoj strani golman Ferencvaroša Deneš Dibus.

 Navijači Ferencvaroša, Ferencvaroš Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Nije primio gol, ali ne može da slavi. Golman Ferencvaroša Deneš Dibus sačuvao je svoju mrežu protiv banjalučkog Borca, ali ostatak ekipe nije odradio onaj drugi dio posla, nije uspio da slomi fantastičnu odbranu crveno-plavih i dođe do prednosti pred revanš u Banjaluci.

Čuvar mreže mađarske ekipe uprkos njegovoj solidnoj partiji bez primljenog gola nije bio zadovoljan. Naprotiv, nije krio razočarenje.

"Rezultat je razočaravajući, pokušali smo da kontrolišemo utakmicu, dođemo do pobjede i prednosti pred revanš, ali nažalost nismo dobro odigrali, posebno sa loptom. Nismo napravili dovoljno šansi, imali smo tek četiri, čini mi se, ali je njihov golman sjajno branio", pohvalio je Dibus golmana Borca Filipa Manojlovića.

"Revanš će biti težak. Biće sigurno dobra atmosfera i moramo u drugoj utakmici pokazati da možemo da odigramo mnogo bolje, da možemo da postižemo golove", dodao je golman Ferencvaroša.

Pohvalio je Dibus fudbalere Borca, svjestan da neće biti lako probiti Borčevu odbranu, koja je u četvrtak bila na izuzetno visokom nivou.

"Borac je odradio sjajan posao u odbrani, bili su kompaktni i zatvorili su ključne dijelove terena, nisu nam ostavili mnogo prostora iz zadnje linije. Moramo da pronađemo način kako da ih slomimo u revanšu", zaključio je ne pretjerano raspoloženi Dibus.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC