• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hvatao se za međunožje i napravio haos u Superligi, sad se oglasio: Tek kad sam vidio snimak, shvatio sam

Fudbaler Napretka Marko Šarić je htio da se našali, a uradio je nešto jako ružno.

 Marko Šarić se oglasio nakon hvatanja za međunožje Izvor: Youtube/ Arena Sport TV/Printscreen

Velika se bura digla na kraju meča Vojvodine i Napretka u Superligi. Na kraju duela u Bačkoj Topoli Kruševljani su pobijedili 2:1 i to golom Marka Šarića u 96. minutu meča. Nakon što je postigao gol iskusni fudbaler je napravio incident jer se uhvatio za međunožje tokom proslave gola. Prije tog poteza je pokazivao na uvo, a djelovalo je da su ovi potezi upućeni navijačima Vojvodine. 

Sada se oglasio kako fudbaler tako i Napredak. Klub je istakao da će Šarić biti kažnjen zbog ovakvog ponašanja, a Šarić je otkrio da njegova gestikulacija nije bila upućena navijačima. Priznao je grešku, rekao je da se kaje zbog poteza i izvinio se kako svom klubu tako i Vojvodini,

"Onakvo ponašanje ne priliči Napretkovom prvotimcu. Nanio sam veliku štetu Klubu i ostavio saigrače na cjedilu. I sebi sam naudio jer sam svjestan da ću biti kažnjen, zasluženo. Iskreno se kajem i izvinjavam svima u Napretku, cjelokupnoj sportskoj javnosti, ali i FK Vojvodina jer ružan gest nije bio upućen klupi domaćina, kako su pojedini mediji prenijeli, već saigračima na tribini, zbog naše interne šale. Na kraju je sve dobilo potpuno drugačiju konotaciju i tek kada sam vidio snimak shvatio sam koliko ružnu sliku sam poslao", poručio je Šarić, a prenio klupski sajt. Pogledajte ovaj incident na 6:15 snimka: 

Vojvodina - Napredak 1:2
Izvor: TV Arena sport

ŠTA SE DESILO? 

Na ovom meču Mihajlo Petković je doveo Napredak u vođstvo pogotkom u 59. minutu meča, a izjednačio je KejlebZadi Seri tri minuta kasnije. Marko Šarić je postigao gol u 96. minutu, a nakon njegovog gesta uslijedio je haos. Krenulo je koškanje, jedva je smirena situacija, a sudija meča mu je odmah pokazao crveni karton. Neće moći nekadašnji igrač Čukaričkog, IMT-a, Rada, Metalca, Javora i Nefčija da nastupa na narednoj utakmici, a dodatno ga je kaznio i klub.

"Mrlju na veliki trijumf protiv Vojvodine, neprimerenim i ružnim gestom, bacio je strijelac drugog gola Marko Šarić. FK Napredak najoštrije osuđuje ponašanje svog prvotimca, pa će shodno klupskom pravilniku biti i adekvatno kažnjen. Bez obzira na kaznu koja slijedi FK Napredak staje iza svog igrača jer u pitanju je mlad i porodičan čovjek, bez mrlje u dosadašnjoj karijeri. I uvjereni smo da je uvidio grešku i da se tako nešto nikada više neće ponoviti", navodi se na sajtu kluba.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC