• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović bi od mnogih dobio zvižduke, ali ne i u Juventusu: Pokazali su mu da su uz njega do kraja

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dušan Vlahović dobio aplauze uprkos tome što se opet nije upisao u strelce u dresu Juventusa.

 navijaci juventusa bodre dusana vlahovica iako ne daje golove Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović je postigao dva gola za Juventus od početka sezone i još pokušava da se uklopi u zamisli trenera Tijaga Mote. Već je Mota objasnio Vlahoviću da mora da nauči da se nosi sa kritikama javnosti i da ne dozvoli da utiču na njega, kao što je to bio slučaj do sada, ali evidentno je da je Srbin poslije svakog meča u kom se ne upiše u strelce - razočaran u sebe.

Tako je bilo i poslije pobjede Juventusa na "otvaranju" Lige šampiona protiv PSV Ajdhovena (3:1), kada je Vlahović promašio više šansi i kraj svog imena upisao "samo" jednu asistenciju (trebalo je i dvije, ali za Mekenija nije upisana zvanično). Takva partija je bila sasvim prihvatljiva za navijače "stare dame" koji su znali kako da "dignu" svog fudbalera, tako da nije bilo zvižduka - samo su se čuli aplauzi za Vlahovića i skandiranje "Dušan, Dušan".

"Nije danas dao gol, a napadači uvijek žele da daju gol", rekao je trener "stare dame" Tijago Mota posle meča u Torinu: "Mora da ima tu ambiciju da daje golove. Radio je dobro mnoge stvari, može i bolje, ali sam zadovoljan njegovim trudom na današnjem meču".

"Mora da kontroliše emocije, mnogo je stvari koje još može da radi na terenu. Golovi će doći. Važno je da je uključen u ovu grupu igrača sa nama, da daje sve od sebe", dodao je Italijan koji vjeruje da će Vlahović tek postizati golove.

Prošle sezone je teško ulazio u šanse zbog defanzivnog fudbala koji je praktikovao Masimilijano Alegri, dok sada ima tri utakmice u nizu bez postignutog gola. Ukupno, u dresu Juventusa je postigao 43 gola i upisao još deset asistencija na 106 utakmica, što je slično brojkama koje je imao i u Fiorentini.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:30
Vrištanje zbog Vlahovića
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC