• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Vladan Milojević KZŠ nakon pobjede protiv Partizana
 Vladan Milojević KZŠ nakon pobjede protiv Partizana

Milojević komentarisao povrede Aleksandra Stanojevića: "Ružno je, nije ovo rat!"

Crvena zvezda ubjedljivo savladala Partizan u Humskoj, a Vladan Milojević će medijima iznijeti svoje utiske.

 Vladan Milojević KZŠ nakon pobjede protiv Partizana Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan u 174. "vječitom" derbiju, a nakon trijumfa medijima se obratio Vladan Milojević, trener aktuelnog šampiona i lidera Superlige Srbije. On je na konferenciji za medije iznio svoje utiske sa meča koji je njegov tim ubedljivo riješio u svoju korist. Takođe je dao komentar za kolegu iz Partizana Aleksandra Stanojevića.

21:44

Kraj konferencije!

Vladan Milojević je završio razgovor sa novinarima nakon pobjede nad Partizanom u Humskoj.

21:44

Piter Olajinka!

"Imali smo problem sa Rodićem, povrijeđen je. Piter Olajinka je meni i svima nama u klubu... Pitao sam ga, on je rekao 'Šefe, daću maksimum gdje god me stavite'. Odigrao je maksimalno, kao što mislim da je odigrao protiv Benfike. Ne razumijem kako ljudi gledaju fudbal ako je on bio loš u nastavku protiv Benfike. Imao sam najviše povjerenja u njega, odigrao je utakmicu na visokom nivou", zaključio je trener Crvene zvezde.

21:44

Rade Krunić!

"Pitajte Radeta... Još jednom ću da pomenem, da kažem svoje mišljenje. Partizan je igrao sa ozbiljnim Dinamom iz Kijeva, pa sa Gentom i Luganom. Mi sve znamo unaprijed, ko je bolji, ko će koliko bodova da osvoji. Da li smo zlopamtila... Da li ste vi svjesni protiv kakvih ekipa mi igramo u Ligi šampiona? Protiv Benfike, dešavaju se ta dva gola i svi se ponašaju kao da mi stalno pobjeđujemo Benfiku. Kad dođe Barselona biće da ih mi pobjeđujemo. Radetu Kruniću je ovo druga utakmica. Tako smo dobili i Silasa. Ovo je zahtjevna utakmica. Partizan ima dobre igrače, dobrog trenera. Oni su nesrećno ispali od Lugana. Da li može da igra Rade Krunić? Kvalitetan je, može da nam pomogne. Ja sam samo vojnik Crvene zvezde, trudim se da joj vratim koliko je u mojoj moći. Ja sam mali, najmanji šraf u svemu ovome. Jedna pobjeda u derbiju", rekao je Milojević.

21:43

Povrede Stanojevića!

"To je ružno. Nisu to lijepe stvari, ne šaljemo lijepu sliku. Ovo je sport, nije rat. Igramo, tako se desilo. Sportski je da čestitamo, idemo dalje. Ružno je da se takve stvari dešavaju. Stvarno ne znam", rekao je Vladan Milojević.

21:37

Titula?

"I prije ove utakmice sam rekao da je Partizan jedan od najbližih kandidata za osvajanje titule. Nisam ironičan, veliki je to klub i oni će naći svoj put. Ništa više od tri boda. Derbi donosi nešto više, prestiž, pobjedu u gostimu... Imali smo mi uvijek želju da ovdje pobijedimo, ali danas je sve išlo na našu vodenicu. Ne bih komentarisao oko titule, ima mnogo da se igra, tek je septembar. Prokomentarisao sam već da ima mnogo dobrih ekipa. Mnogo kvalitetnije prvenstvo nego što je bilo", rekao je Vladan Milojević.

21:36

O Mesiju!

"Plejadu naših mladih igrača mogli ste da vidite u pripremnom periodu. Dobro je za nas da mlad tim igra Ligu šampiona za omladince, prestižno takmičenje. Stvarno imam dosta mladih igrača koji treniraju sa nama. Mali Mesi (Andrija Maksimović) je izuzetno talentovano dijete. Mesi nije dobio šansu jer ima 17 godina, dobio je šansu jer je talentovan. Ja ne znam koliko on ima godina. Ovo je nagrada za njega. U velikom klubu ne znate kad ćete dobiti šansu. Treba pohvaliti Pruceva, izuzetno dijete i izuzetan igrač. Ponosan sam na to, a moram da istaknem ulogu starijih igrača u njihovom razvoju. Čestitke Mesiju na igri, ali čestitam svima od kapitena Spajića na tome kako se on razvija", rekao je Milojević.

21:35

Prvi utisak!

"Da li je velika razlika ili nije, odigrali smo dobru utakmicu. Imali smo plan, nismo imali vremena, ali su igrači uradili šta smo tražili. dominirali smo u posjedu i tražili slabe tačke. Poslije prvog gola protivnička ekipa mora da se otvori, drugi gol je došao u pravo vrijeme i rutinski smo kontrolisali. Zaslužena pobjeda, ali neću da ulazim da li je velika razlika. Čestitam igračima na ovakvoj utakmici, poslije toliko pražnjenja. Nije ovdje bilo lako. Pohvalio bih ponašanje igrača Partizana, život teče dalje, sutra je novi dan", rekao je Vladan Milojević.

21:34

Konferencija Stanojevića

Prvo je pred medijima bio povrijeđeni trener Partizana Aleksandar Stanojević.

21:29

Sa meča!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije