• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RESPEKT ZA DŽEKU, ALI ADEM JE ADEM! Ziljkić pred debi: U spavaćoj sobi imam samo dres Ljajića!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Almedin Ziljkić pred debi za Novi Pazar vrlo emotivno govorio o svom idolu, a sada saigraču, Ademu Ljajiću.

 almedin ziljkić Izvor: PROMO/FK Novi Pazar

Nekadašnji ljubimac publike na Gradskom stadionu u Banjaluci, Almedin Ziljkić ovog ljeta promijenio je klub i skrasio se u matičnom klubu, Novom Pazaru.

Bivši igrač Borca pred utakmicu sa Radničkim i debi za Novi Pazar vrlo emotivno je pričao o svom idolu, a sada saigraču, Ademu Ljajiću.

"Bio sam u drugo vrijeme u Novom Pazaru, igrao sam sa 16 ili 17 godina, ali Adem Ljajić je naš fudbalski idol. JSmijali smo se kad sam došao i Adem mi je rekao da sam njegovo dijete, ja sam rastao uz njega. Kad je potpisao za Junajted ja sam kao dijete došao na predstavljanje u našoj Hali sportova. Nikad nisam ni maštao o tome da mogu zaigrati s njim, znate gdje je Ljajić bio i vrati se u grad, otvori nam se prilika da zajedno zaigramo. Ja se uvijek naježim kad pričam o tome, meni se glava ježi", rekao je Ziljkić.

On je debitovao za reprezentaciju BIH tokom 2020. za vrijeme selektora Dušana Bajevića, a potom je i tokom 2023. godine bio dio reprezentacije BIH, kada je selekciju vodio Savo Milošević. Ipak, ne može da poredi proslavljene reprezentativce BIH sa svojim idolom.

"Uz dužno poštovanje, igrao sam sa Džekom, Pjanićem i sa svima, njima stvarno respekt, ali Adem je nama Adem. Za nas ne postoji ni bolji, ni ljepši, ni jači, ni veći... Samo Adem! Moja supruga zna, ja u svojoj spavaćoj sobi imam samo dres od Ljajića. Imam iz Partizana dres, Fiorentine i Bešiktaša, a nisam kolekcionar. A onda vam se otvori prilika da gledate Adema Ljajića. Mislim da ova čaršija mora mnogo više da poštuje, uz dužno poštovanje. Klub se ne voli samo kad pobjeđuje", istakao je Ziljkić.

"Ja bih zaplakao kad pričam o Ademu i pazaru, ja to kažem iskreno. Znam koliko je stalo svim ovim ljudima, ja se nadam da će nas Bog nagraditi da ćemo pobijediti ovu utakmicu i da će adem zabiti tri gola", zaključio je Ziljkić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC