• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opšti haos na meču Atletiko - Real Madrid: Sudija poslao sve igrače u svlačionicu

Utakmica između Atletiko Madrida i Real Madrida prekinuta je poslije vođstva gostiju od 1:0. Tada su navijači burno reagovali zbog golmana Kurtoe i zasuli ga upaljačima...

 Prekinut meč Real Madrid Atletiko Izvor: EPA-EFE/Ballesteros

Real Madrid je poveo u 64. minutu protiv Atletiko Madrida 1:0, ali nakon toga haos na stadionu "Metropolitano". Navijači su zasuli upaljačima i drugim predmetima golmana "kraljevskog kluba" Kurtou, poslije čega je arbitar Buskets Ferer naredio prekid utakmice. Odmah je poslao sve igrače u svlačionicu dok se situacija na tribinama ne smiri.

Pokušali su kapiten Koke i Dijego Simeone da zamole svoje navijače da prekinu sa takvim ponašanjem, ali nije to urodilo plodom pošto su se okomili na golmana Real Madrida. Tibo Kurtoa je inače bivši golman Atletiko Madrida, ali su ga odavno navijači "jorgandžija" precrtali jer je otišao u redove najvećeg gradskog rivala. Zato je poslije vođstva od 1:0 burno slavio i isprovocirao navijače Atletika! Pogledajte kako je to uradio...


Interesantno je da je Kurtoa i sam uzeo upaljače koji su doletjeli ka njemu i bacio u pravcu navijača, što ih je još više iziritiralo, pa su nastavili da ga gađaju. Pogledajte kako su najvatrenije pristalice molili Koke i Simeone.


"Ako ne prestanete da ubacujete predmete, meč neće biti nastavljen", glasilo je upozorenje koje je spiker pročitao navijačima i time je na neki način uspio da ih umiri, pa su poslije prekida od skoro dvadesetak minuta ponovo izašli na teren nakon čega je meč nastavljen.

Kurtoa je inače od 2011. do 2014. godine branio za Atletiko kao pozajmljeni igrač Atletika i sa tim klubom je osvojio La Ligu, Kup Kralja, Ligu Evrope i UEFA Superkup, a onda je 2018. stigao u Real Madrid i za "jorgandžije" je postao "pacov".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC