• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati fudbaler (31) pronađen mrtav: Tragedija potresla čitav Balkan

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Strašne vijesti stižu iz Grčke, o igraču koji je nedavno bio u Premijer ligi.

 Poznati fudbaler (31) pronađen mrtav: Tragedija potresla čitav Balkan Izvor: MARK MARLOW/EPA

Poznati fudbaler Džordž Boldok pronađen je mrtav, prenose grčki mediji! Defanzivac koji je nastupao za Panatinaikos pronađen je mrtav u bazenu u svom dvorištu, a očekuje se da tek u narednim danima dobijemo više informacija o tragediji koja je pogodila Grčku, Balkan i cijeli evropski fudbal.

Sajt "newsit.gr" navodi da se Boldok udavio u bazenu u dvorištu, a da je pored njega pronađena i poluprazna flaša votke. Supruga koja i dalje živi u engleskoj pokušala je da kontaktira fudbalera, ali nije uspjela u tome. Obavijestila je o tome zajedničkog prijatelja koji je otišao do kuće u Glifadi, gdje je pronašao Džordžovo beživotno tijelo.

Boldok je rođen u Engleskoj, tačnije mestu Bakingem i veći dio svoje karijere proveo je na Ostrvu. Igrao je za MK Donse, bio na brojnim pozajmicama u manjim klubovima, a zatim kao igrač Šefild junajteda stigao i do Premijer lige. Iako je prvenstveno igrao na mjestu desnog beka, u specifičnom sistemu Krisa Vajldera bio je jedan od najzapaženijih pojedinaca u timu.

Zbog svog porijekla, odnosno bake koja je Grkinja, 2022. godine postao je seniorski reprezentativac Grčke i zabilježio 12 nastupa - svjestan da nikada neće dobiti priliku u selekciji Engleske. Dvije godine kasnije i klupsku karijeru preselio je na jug Evrope - ovog ljeta potpisao je za Panatinaikos i tri godine je trebalo da bude član tima iz Atine. 

Džordž Boldok je u grčkom timu bio saigrač srpskih fudbalera Filipa Mladenovića, Nemanje Maksimovića i Filipa Đuričića, a ove sezone su ih pored obaveza u grčkom šampionatu gdje su ozbiljni kandidati za titulu čekali izazovi i u Konferencijskoj ligi. 

Bonus video:

Pogledajte

00:27
Fudbaleri Crvene zvezde osetili travu na stadionu Đuzepe Meaca
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC