• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tijelo pet sati ležalo na dnu bazena, nije bio sam": Misteriozna smrt poznatog fudbalera u luksuznoj vili

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Od Balkana do Velike Britanije, svi pričaju o smrti fudbalera Džordža Boldoka koji je pronađen mrtav u bazenu.

 Džordž Boldok Izvor: Intime News/Athena Pictures/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia

Smrt fudbalera Džordža Boldoka (31) šokirala je čitavu Evropu. Poznati reprezentativac Grčke pronađen je na dnu bazena u luksuznoj vili u Glifadi, a kako se pojavljuju novi detalji iz istrage, njegova smrt čini se sve misterioznijom i otvara mnoga pitanja na koja i dalje ne znamo odgovore.

Prema informacijama iz Grčke, na Boldokovom tijelu nisu bile vidljive nikakve povrede, ali je zatražena obdukcija i toksikološki nalaz koji će bliže objasniti šta se desilo sa fudbalerom Panatinaikosa, ali neke stvari zbunjuju policiju. Kraj bazena pronađena je poluprazna flaša votke, dok sada stižu informacije da fudbaler nije bio sam kod kuće. Navodno, policija istražuje mogućnost da je neko bio sa njim i zato slijedi pregledanje snimaka sa nadzorne kamere.

Za sada, ništa ne ukazuje da je misteriozna osoba umiješana u smrt fudbalera, ali ako je bila sa njim - otišla je iz vile prije nego što je na lice mjesta došla policija. Supruga fudbalera pokušavala je da ga dobije satima, nije se javljao na telefon, a potom je pitala vlasnika vile da obiđe i provjeri šta je sa njim.

Kada je vlasnik vile došao, vidio je tijelo na dnu bazena i pozvao je hitnu pomoć koja je mogla samo da konstatuje smrt. Po prvoj verziji događaja koja se pojavila u medijima, Boldokovo tijelo je najmanje pet sati bilo u bazenu, a još se utvrđuje uzrok smrti. 

Džordž Boldok je inače desni bek reprezentacije Grčke, za koju nastupa od 2022. godine. Propustio je ovo okupljanje kod Ivana Jovanovića zbog manje povrede, a informacija je njegove saigrače dočekala u kampu državnog tima gdje se spremaju za mečeve Lige nacija. Njemu u čast, nosiće crni flor na rukavima tokom predstojećih utakmica, što će biti slučaj i sa fudbalerima njegovog kluba Panatinaikosa.

Izvor: Instagram/filipdjuricic

Džordž Boldok je u grčkom timu bio saigrač srpskih fudbalera Filipa Mladenovića, Nemanje Maksimovića i Filipa Đuričića, a ove sezone su ih pored obaveza u grčkom šampionatu gde su ozbiljni kandidati za titulu čekali izazovi i u Konferencijskoj ligi. Inače, rođen je u Birmingemu.

Na osnovu svoje bake koja je Grkinja - dobio je mogućnost da igra za "helene". Imao je 12 nastupa za reprezentaciju Grčke. Tokom karijere najdublji trag ostavio je u Šefild junajtedu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC