• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan srušio Novi Pazar u 92. minutu! Heroj Stefan Kovač odlučio dramu sa sedam golova

Autor Haris Krhalić

Golom Stefana Kovača u sudijskoj nadoknadi, crno-bijeli savladali Novi Pazar na pakleno teškom gostovanju!

 Partizan slavio u Novom Pazaru Izvor: Mladjan Ivanović/MN Press

Novi Pazar - Partizan 3:4 (2:2) u jednoj od najuzbudljivijih utakmica sezone! Dvostruki strijelac crno-bijelih Stefan Kovač riješio je meč u 93. minutu, golom na asistenciju rezerviste Gajasa Zahida!

Vodili su Pazarci 2:0 već u 21. minutu golovima Urođa Đuranovića i Dragana Bojata, uslijedila je ofanziva crno-bijelih pred poluvrijeme, u kojoj su Ibrahim Zubairu i Stefan Kovač postavili 2:2. Nizali su se napadi oba tima u talasima, nizale su se i neshvatljive greške defanziva oba tima i bilo je svega toga i u nastavku.

Partizan je napravio potpuni preokret u 74. minutu, kada je Natho maesteralno proigrao Zubairua, a on riješio situaciju "jedan na jedan" sa golmanom Popovićem da postavi 3:2. Ipak, tu nije bio kraj, jer su Pazaraci ponovo zatresli Jovanovićevu mrežu, udarcem potpuno usamljenog Đuranovića sa vrha peterca. Širio je ruke trener Savo Milošević, boreći se sa sobom da shvati još jedan kiks odbrane...

A, onda je u završnici Kovač postao heroj. Nakon što Đuranović nije pogodio iz velike šanse za 4:3 za domaće (pogodio Kevina Arijagu u glavu), Kovač je primio Zahidovu loptu u kaznenom prostoru domaćih i postavio konačnih 4:3.

Dok se igrao fudbal na Gradskom stadionu, na sportskom centru "Teleoptik" Partizan je dobio novu upravu na čelu sa Rasimom Ljajićem, a meč su pratili i teški incidenti. Uoči utakmice, navijači Novog Pazara napali su pripadnike policije pred Gradskim stadionom, a meč je bio prekidan u 4. minutu jer su pristalice Pazara ubacivale topovski udar na istočnu tribinu. Nedugo potom utakmica je nastavljena i sigurno će ostati jedna od najuzbudljivijih ove sezone Superlige.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC