• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zukanović: Pape odlučuje

Autor mondo.ba

Novi fudbaler Kjeva Ervin Zukanović volio bi da se vrati u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ali je naglasio da se o tome pita selektor Safet Sušić.

Iako je obavio prvi dio priprema za nedavno završeni Mundijal u Brazilu, nakon što nije dobio vizu za odlazak u SAD gdje je BiH odigrala dva test meča uoči Svjetskog prvenstva, Zukanović je imao određenih nesporazuma za Safetom Sušićem.

Selektor "zmajeva" ga je zbog toga izostavio sa spiska, ali je prije nekoliko dana istakao da će u kvalifikacijama za Euro 2016. godine u Francuskoj računati na Zukanovića.

"Trenutno sam fokusiran na Kjevo. Želim da radim što bolje i izborim što je moguće bolji status u ekipi. Nadam se pobjedama u Seriji A. Došao sam na pravo mjesto. Mislim da da bi ovo mogla biti velika stvar za moju karijeri. Što se tiče mog povratka u reprezentaciju BiH o tome će odlučiti selektor Safet Sušić. Neizmjerno volim svoju zemlju i reprezentaciju. Vjerujem da ću igrama i u Kjevu pokazati da mi je mjesto u državnom timu", izjavio je Zukanović za agenciju "Anadolija".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC