• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zoran Savić poželio sreću Rekreativcima!

Autor mondo.ba

Proslavljeni srpski košarkaš Zoran Savić posjetio je mlade fudbalere Rekreativa u Barseloni i poželio im sreću pred utakmicu sa katalonskim klubom.

 Rekreativo danas igra protiv Barselone, Zoran Savić poželio im sreću Izvor: MONDO

Stigao je dan D za fudbalere Rekreativa. Za dva časa oni će istrčati na terene trening centra Đoan Gamper u kojoj se nalazi čuvena akademija "La Masija" i igrati utakmicu života protiv slavne Barselone.

Istorijski meč za banjalučki Rekreativo, ali i grad Banjaluku, RS i BiH biće odigran pod svjetlošću reflektora od 19:15 časova.

Pred meč protiv Barselone trener Rekreativa Zoran Arbutina nije želio da otkrije taktiku. ali nam je rekao kakvo je stanje u ekipi i šta od nje očekuje.

"Utakmica se približila, imali smo završni sastanak u vezi svih posljednjih detalja. Nećemo opterećivati momke, ali tražićemo od njih dvije stvari; hrabrost i da uživaju u igri", rekao je Zoran Arbutina

Male Rekreativce pred njihov najvažniji meč u utorak je posjetio u Barseloni proslavljeni košarkaš Zoran Savić i poželio im sreću u meču protiv Barselone.

"Za djecu to je jedno nezaboravno iskustvo. Ako im je ovo prvi izlazak to je vrlo produktivno. Djeci će to ostati u sjećanju, posebno toj djeci iz škole fudbala, da dođu u Barselonu i vide gdje treniraju ti svi vrhunski igrači, to je jedna velika stvar. Želim im puno sreće u večerašnjoj utakmici", rekao je Savić.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije fotografisao se sa članovima Rekreativa i potpisivao autograme, koji će vjerovatno više obradovati njihove roditelje, koji su imali priliku da gledaju njegove majstorije pod obručem.

Prije ručka i susreta sa Savićem ekspedicija Rekreativa posjetili su košarkašku dvoranu Blaugrana i gledala trening rukometnog kluba Barselona.

Počasni članovi Rekreativa, golman Danijel Šarić, kapiten Viktor Tomas i njihovi saigrači odradili su trening dok su ih sa oduševljenjem posmatrali mali fudbaleri.

Intervju sa nekadašnjim košarkašem Jugplastike, Barselone, Kindera i PAOK-a moći ćete pročitati na portalu MONDO u narednim danima.

Pronađite MONDO na Facebooku, Twitteru i Instagramu

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC