• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karačić: Poštujemo Borac, idemo na pobjedu

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Trener Viteza Branko Karačić ističe da respektuje Borac, ali da su svi u klubu svjesni da bi im pobjeda nad Banjalučanima olakšala borbu za opstanak.

Vitez i Borac u subotu od 13.30 časova odmjeriće snage u Vitezu u okviru 15. kola Premijer lige BiH.

Domaćin želi da „ovjeri“ pobjedu nad slavijom u gostima u prošlom kolu, dok Borac traži prekid serije od pet poraza zaredom.

Vitez se sa 19 osvojenih bodova nalazi na poziciji broj 10, dok je Borac u znatno težoj situaciji, nalazi se na 14. Poziciji sa 12 bodova.

Uprkos tome trener Viteza Branko Karačić istie da njegova ekipa neće potcijeniti ekipu Željka Vranješa.

"Mi ćemo sa punim poštovanjem morati dočekati Borca. Znamo šta Borac znači u Premijer ligi bez obzira na slabije rezultate u zadnje vrijeme i mnogobrojne finansijske probleme. Moramo koncetrisani i motivisani, vrlo agresivni, do granice fer pleja ući u tu utakmicu da ne bi se desilo razočarenje“, rekao je Karačić.

On je istakao da jako puno očekuje od utakmice, jer je njen značaj ogroman.

"Jako puno očekujemo od utakmice, apsolutno poštujemo Borca, znamo da ovo trenutno stanje nije mjerilo njihove vrijednosti i kvalitet, ali znamo da igramo na domaćem terenu i znamo šta nam pobjeda može donijeti. Poznavajući sve stvari koje donosi ovo prvenstvo, da ispada šest premijerligaša, da imamo situaciju da pred svojim navijačima pobijedimo renomirani klub i da sebi poboljšamo situaciju u ovoj neizvjesnoj borbi za opstanak u Premijer ligi BiH“, rekao je on.

Šef stručnog štaba Viteza zna odakle dolazi najveća prijetnja po njegovu ekipu.

"Oni imaju pouno mladih talentovanih igrača kojima nedostaje iskustvo, sa nekoliko već iskusnih igrača . Respektujem cijelu ekipu ali jedan igrač se izdvaja iznad isvih ostalih – to je mladi Toni Jović“, istakao je Karačić, ali je pomenuo još neke fudbalere Borca:

"Poznavajući kvalitete, bez obzira što nije u nekoj trenutnoj formi tu je i Lazar Marjanović. Predragović nam može donijeti probleme, njihova skok igra u ofanzivi nam može donijeti probleme, sigurno je da će biti vrlo teško, znamo i da Borac očekuje možda preokret za sebe, ali mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da ove bodove protiv Slavije potvrdimo protiv jednog od direktnih proitivnia u Premijer ligi BiH“.

Strateg Viteza nije počeo sezonu u Vitezu, ali je došao nakon samo nekoliko kola i od tada je Vitez odigrao vrlo dobro.

„Ja sam došao u četvrtom kolu kada je Vitez imao nula bodova, kada nije bila ni zdrava atsmofera, što je i normalno, jer negativni rezultati donose negativnu atmosferu, pozitivni pozitivnu atmosferu, u 11 kola sam izuzetno zadovoljan sa osvojenih 19 bodova. Dosad smo igrali šest doaćih i osam gostujućih utakmica i to je na jedan način satisfakcija za rad, kada je malo ko vjerovao u nas mi smo tri pobjede ostvarili u gostima i omogućili sebi šansu da se borimo sa ostalima premijerligašima za naš cilj – opstanak u Premijer ligi BiH“, rekao je Karačić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC