• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurić: Borbeno na Španiju

Autor mondo.ba

Napadač Bosne i Hercegovine Milan Đurić naglasio da je meč sa Špancima dobar test za "zmajeve" da vide kako je igrati protiv najboljih selekcija svijeta.

  Dan pred utakmicu sa "crvenom furiju" oblačno je u Sent Galenu, ali raspoložen za razgovor bio je centarfor italijanske Ćezene Milan Đurić, koji je u sedam dosadašnjih nastupa za BiH postigao tri gola.

"Biće teška utakmica, mi moramo igrati borbeno i maksimalno angažovano. Španija je velika ekipa a koliko vrijede stalno pokazuju i na evropskoj i na svjetskoj sceni. I za nas je to dobar test da vidimo koliko možemo pružiti u duelima sa najboljim reprezentacijama", rekao je Đurić, a prenio sajt Fudbalskog saveza BiH.

Nakon naporne sezone u italijanskoj Seriji B, Đurić je zadovoljan svojim igrama.

"Imao sam dvije povrede tako da sam propustio neke utakmice, ali generalno sam zadovoljan, mada uvijek može bolje. Nakon ovih reprezentativnih susreta sljedi kratak odmor a onda već počinjem razmišljati o novoj sezoni i povratku u Seriju A", dodao je napadač BiH.

U subotu uveče, izabranici Mehmeda Baždarevića odradiće još jedan trening u 18 časova, a pola sata ranije zakazana je redovna konferencija za novinare.

Utakmica između BiH i Španije igra se u nedjelju u švajcarskom Sent Galenu s početkom u 18 časova. Direktan prenos je na sarajevskoj televiziji FACE.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC