• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loši vremenski uslovi odlažu nastavak Superlige?

Autor mondo.rs

Direktor Superlige Vladimir Bulatović najavio da bi prolećni deo prvenstva mogao da se odloži ukoliko novi hladni talas pogodi Srbiju

 Loše vrijeme snijeg odlaže nastavak Superlige Srbije Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Superligaški timovi već su započeli pripreme za nastavak sezone, ali nije sigurno da će ona startovati 18. februara, kako je planirano.

Ledeni talas koji je zahvatio Srbiju, okovao je pojedine gradove i stadione snegom i ledom, zbog čega je praktično neizvodljivo trenirati na njima. Igrači rizikuju brojne povrede na terenima koji su neočišćeni i klizavi, zbog čega su nadležni u Superligi već napravili plan o eventulanom odlaganju starta prolećnog dela takmičenja.

Vladimir Bulatović, direktor Superlige, ne isključuje mogućnost da šampionat krene sedam dana kasnije od zacrtanog termina, ukoliko Srbiju pogodi novi hladni talas u februaru.

"Pratimo razvoj situacije jer smo čuli za mogućnost da Srbiju opet zahvati ledeni period. Ukoliko vremenski uslovi budu takvi da ne bude moguće normalno odigravanje utakmica sigurno ćemo pomeriti start prvenstva za nedelju dana. U tom slučaju prolećni deo Superlige bi krenuo 25. februara, umesto 18, i utakmice bi se igrale dva puta sredom zaredom", izjavio je za "Kurir" Bulatović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC