• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ranijeri: Moj san je umro! Hvala Lesteru

Autor mondo.rs

Italijanski trener oglasio se posle neočekivanog otkaza koji mu je uručila uprava aktuelnog šampiona Premijer lige

Lester je u četvrtak otpustio Klaudija Ranijerija zbog loših rezultata, pošto je posle 25 kola ekipa 17. na tabeli, sa bodom više od zone ispadanja.

Svetski mediji i navijači su tu odluku uprave Lestera nazvali brutalnom, posebno posle velikog uspeha kluba koji je i pred šansi 5.000-1 uspeo da osvoji Premijer ligu prošle sezone, samo godinu dana pošto je izbegao ispadanje.

Ranijeri je u saopštenju zahvalio Lesteru što mu je pružio nezaboravnu avanturu, iako je proznao da ga je otkaz ozbiljno uzdrmao.

"Juče je moj san umro. Posle euforije prošle sezone i osvajanja šampionske titule u Premijer ligi, sve o čemu sam sanjao bilo je da ostanem u Lesteru, klubu koji volim. Nažalost, to neće biti slučaj", rekao je 65-godišnji Ranijeri, koji se zahvalio navijačima i novinarima na podršci tokom, kako je rekao "najveće fudbalske priče".

On je izrazio zahvalnost i suprugi, porodici i saradnicima na podršci za vreme boravka u Lesteru.

"Najviše od svega zahvalan sam fudbalskom klubu Lester. Avantura je bila neverovatna i zauvek će živeti u meni. Od srca sam zahvalan svima u klubu, svim igračima, saradnicima, svima koji su bili tu i deo onoga što smo postigli, ali najviše navijačima. Od prvog dana ste me primili u svoja srca i voleli ste me. I ja volim vas. Niko mi nikada ne može oduzeti ono što smo zajedno ostvarili", naveo je italijanski trener.

"Nadam se da o tome razmišljate nasmejani, kao što i ja uvek to činim. To je bilo vreme prepuno sreće i nikada ga neću zaboraviti. Bilo mi je zadovoljstvo i čast da budem šampion sa svima vama", rekao je Ranijeri.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC