• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uroš i Mijat: Selektore, hvala!

Autor mondo.rs

Debitanti u A reprezentaciji Srbije sa širokim osmesima stigli na okupljanje pred put u Gruziju.

 Uroš Đorđević i Mijat Gaćinović debitanti za reprezentaciju Srbije Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Uroš Đurđević i Mijat Gaćinović igraće narednog leta na Evropskom prvenstvu za mlade u Poljskoj, ali će pre toga imati priliku da osete atmosferu A reprezentacije Srbije.

Selektor Slavoljub Muslin pozvao je dvojicu "orlića" za utakmicu sa Gruzijom, a oni su se sa širokim osmesima pojavili na okupljanju u Staroj Pazovi.

"Zahvalan sam selektoru na ukazanom poverenju. Ovo je veliki korak u mojoj karijeri. Poznajem dosta igrača i mislim da neću imati problem da se uklopim", izjavio je Đurđević.

"Trudio sam se da dođem do ovde i na meni je sada da opravdam poziv selektora. Čeka nas teško gostovanje, ali na nama je da pokažemo kvalitet i pobedimo", rekao je Gaćinović.

Srbija igra protiv Gruzije u petak od 18 časova u Tbilisiju, a pobedom bi naši fudbaleri preuzeli prvo mesto od Republike Irske, koja u 20.45 igra komšijski derbi sa Velsom.

Selektor i iskusniji reprezentativci istakli su u razgovorima sa novinarima da su tri boda prioritet. Bez obzira na važnost utakmice i činjenicu da je debitant, Uroš Đurđević bi mogao da dobije priliku da zaigra u predstojećoj utakmici, jer je trenutno u najboljoj formi od svih klasičnih napadača koji su na raspolaganju Slavoljubu Muslinu.

Aleksandar Mitrović je u drugom planu Rafe Beniteza u Njukaslu, dok Nikola Stojiljković ne pogađa za Bragu kao prošle sezone. Videćemo hoće li Muslin iznenaditi sa Đurđevićem ili će poverenje ukazati proverenim snagama...

"Ukoliko mi se ukaže šansa, spreman sam da pružim maksimum. Kroz treninge do utakmice pokušaću da uđem u sistem koji selektor traži", poručio je Đurđević.

Što se tiče Gaćinovića, on će verovatno morati da pričeka na šansu, jer su krilne pozicije "orlova" trenutno rezervisane za raspoložene Dušana Tadića i Filipa Kostića.

Igrali ili ne u petak, mladi napadač Partizana i krilni fudbaler Ajntrahta iz Frankufrta, posle utakmice u Gruziji javiće se Nenadu Lalatoviću za prijateljski duel "orlića" i Slovačke (28. marta u Senjecu).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC