• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučanin sa Srbijom želi do evropskog trona

Autor mondo.ba

Jovan Vladimir Pavlović sa kadetskom reprezentacijom Srbije izborio plasman na Evropsko prvenstvo.

 Jovan Vladimir Pavlović sa kadetskom reprezentacijom Srbije izborio plasman na Evropsko prvenstvo. Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO

Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO

  Banjalučanin Jovan Vladimir Pavlović, fudbaler Željezničar Sport Tima sa kadetskom reprezentacijom Srbije izborio je učešće na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj.

Momak sa dva imena je velika nada srpskog fudbala.

" Ime sam dobio po prvom srpskom svecu Jovanu Vladimiru", otkriva Pavlović. 

Zamjenik kapitena U17 reprezentacije Srbije jedan je od najzaslužnijih što su se “orlići” plasirali na Euro u Hrvatsku. Njegov gol u trećem minuteu nadoknade vremena za pobjedu protiv Švajcarske, u prvom kolu elitne grupe kvalifikacija i trijumf nad Crnom Gorom bio je dovoljan izabranicima Perice Ognjenovića da naprave veliki podvig u Škotskoj.

" Taj gol je došao kao posljedica timske igre. Mi smo jedan sjajan tim, koji u svakoj utakmici iznjedri nekog junaka. Nikad se niko ne ističe iznad kolektiva i to zajedništvo nas je i odvelo na Evropsko prvenstvo, ističe Pavlović, koji ima samo riječi hvale za selektora Pericu Ognjenovića.

" Perica je sjajan motivator, odličan pedagogog i zaista je milina raditi sa takvom legendom našeg fudbala. Prati svaki naš potez i uvijek je spreman da nam ukaže šta treba da popravimo, a bogami i pokaže dosta toga. Dosta je strpljiv i prava je nadgradnja svega što smo naučili kod prethodnih selektora", hvali bivšeg asa Crvena zvezde i Reala štoper banjalučkog Željezničara.

Na EP Srbija je u grupi sa Bosnom i Hercegovinom, Republikom Irskom i Njemačkom.

" Siguran sam da nećemo razočarati naciju. Pucamo na trofej, za početak da prođemo grupu, pa polako do finala. Nikog se ne plašimo i niko nije bolji od nas dok to na terenu ne dokaže. Borićemo se svim srcem za sve koji navijaju za nas i za naš fudbal", jasan je Pavlović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC