• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Ovoliko je skupljeno za Sofiju!

Autor mondo.ba

Poznat je i tačan iznos sakupljen na Gradskom stadionu u Banjaluci za potrebe liječenja trogodišnje Sofije Mićević, koja boluje od akutne limfoblastne leukemije.

 FK Borac: Tačan iznos za Sofiju Mićević  Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Fudbalski klub Borac je na humanitarnoj utakmici 20. kola Prve lige Republike Srpske protiv Sutjeske, koja je odigrana u subotu (1. april) na Gradskom stadionu, od prodaje ulaznica, kačketa i majica, kao i prikupljanja sredstava u posebno označenu kutiju, prikupio 17 118.80 konvertibilnih maraka, prenio je klupski sajt.

Riječ je o kompletnom iznosu kada se odbiju redovni troškovi organizacije utakmice, koji će u utorak biti uplaćen na jedan od računa za Sofijino liječenje u Baltimoru, a samo jedan mali dio će biti uplaćen sutra ili prekosutra nakon određenih žiralnih uplata.

"Fudbalski klub Borac se od srca zahvaljuje i najvjernijim navijačima Lešinarima, koji su dali nemjerljiv doprinos u ostvarenju zacrtanih ciljeva kada je u pitanju prikupljanje neophodne pomoći, kao i svim Banjalučanima što su se uključili u akciju i podržali humanu misiju Borca i Lešinara", navedeno je u saopštenju banjalučkog kluba.

Primjerom Borca krenuo je i Fudbalski klub Krupa, koji će Sofiji pokloniti kompletan prihod sa utakmice drugog kola Lige za šampiona Bosne i Hercegovine protiv Radnika (srijeda, 16.00).

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rambo BL

Bravo za Borac i Lešinare!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC