• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidal nasrnuo na saigrača iz Bajerna (VIDEO)

Autor mondo.rs

Finalni meč Kupa konferederacija između Nemačke i Čilea obeležile i varnice saigrača iz minhenskog Bajerna. Podsetite se sličnih incidenata i sukoba među saigračima.

Nemačka je pobednik Kupa konfederacija, u meču u kojem su Čileanci imali bolje šanse, ali su Nemci... pa, znate već da Nemci UVEK pobede :)

Ovaj meč je, osim pobedonosnog gola Nemačke, suđenja Milorada Mažića, obeležio i fizički sukob dvojice fudbalera minhenskog Bajerna.

Nervozni Čileanac Arturo Vidal je posle gužve u kojoj je učestvovalo po nekoliko igrača sa obe strane, bes iskalio na saigraču Džošui Kimihu.

Arturo Vidal protiv Džošue Kimiča
Izvor: YouTube

DŽEKO protiv MANOLASA

Ovo nije izolovan slučaj. Nedavno su se "zakačili" saigrači iz Rome, Edin Džeko i Kostas Manolas, u kvalifikacionom meču za Svetsko prvenjstvio u Rusiji, između selekcija BiH i Grčke. U uzavreloj utakmici u Zenici, Džeko i Manolas su se odgurivali, ali to nije bilo najgore što se dogodilo - igrač Grčke Janis Jonijotas je ostao bez zuba.

RONALDO protiv RUNIJA

U četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Nemačkoj 2006. godine, dogodio se incicent između tadašnjih saigrača iz Mančester junajteda - Vejna Runija i Kristijana Ronalda. Runi je tokom utakmice krvnički startovao na Rikarda Karvalja (nekadašnjeg igrača Čelsija), a Ronaldo je bio najglasniji u zahtevu da sudija isključi Runija. Runi je odgurnuo Ronalda i dobio je potom crveni karton.

Ronaldo vs Runi
Izvor: YouTube


BOJER protiv DAJERA

Jedna od najkomičnijih scena ovog tipa dogodila se 2005. godine, na utakmici Premijer lige Njukasl - Aston Vila. Dok je Njukasl bio u napadu (u tom trenutku je bilo 3:0 za Aston Vilu), Li Bojer i Kiron Dajer su zaboravili na fudbal. Odlučili su da odmah na terenu raščiste neke stvari, odnosno ko je kome trebalo da doda loptu. Obojica su dobili crvene kartone! Naknadno su kažnjeni su po tri, odnosno četiri utakmice neigranja, uz novčanu kaznu od čak 200.000 funti.

Bojer protiv Dajera
Izvor: YouTube


Bilo je ovakvih primera i na košarkaškim utakmicama. Tako su se u septembru prošle godine sukobili saigrači iz selekcije BiH Mirza Teletović i Dženan Musa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC