• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Borca pred Vitez „prizvao“ Ćiru Blaževića!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Banjalučki Borac će učiniti sve da u nedjelju protiv Viteza (20.00) prekine negativnu seriju od dva poraza i vrati se na pobjednički kolosijek u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 PL BiH (5. kolo): Borac - Vitez, najava Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Crveno-plavi su poraženi na Gradskom stadionu od Mladosti (0:1), potom je koban po Banjalučane bio Željezničar poslije preokreta na „Grbavici“ (2:1), pa su u „Velikanu iz Platonove“ svjesni da im nedjeljni meč znači i ogroman imperativ. 

Trener Borca Željko Vranješ naglasio je da očekuje tvrdu i borbenu utakmicu, ali je uvjeren da će njegovi igrači izvojevati pobjedu pod uslovom da pokažu maksimalnu angažovanost od početka do kraja.

Nametnut nam je imperativ pobjede nakon dva vezana neuspjeha i moramo da pružimo maksimum kako bi osvojili sva tri boda“, rekao je Vranješ u najavi utakmice.

O Vitezu je govorio sa velikom dozom poštovanja jer smatra da je predstojeći rival u protekla četiri kola zaslužio više od jednog boda, koliko je dosad osvojio.

To nije ekipa s kojom smo igrali pripremnu utakmicu u Banjaluci (2:1), ali ih dobro poznajemo. Niko ih nije savladao ubjedljivo i sigurno nisu za potcjenjivanje“.

Prema njegovim riječima, Borcu neće biti potreban dodatni motiv na susretu sa Vitezom, koji je remijem na Gradskom stadionu 2:2 u maju prošle godine izbacio Banjalučane iz Premijer lige BiH.

Motiv svakako jeste dodatni, ali mislim da iz tog tima je sada jedino kapiten Boris Raspudić. Dovoljno je i ovo što želimo da prekinemo negativni niz“.

Strateg Banjalučana je potom govorio i o ujednačenom kvalitetu ekipa iz Premijer lige BiH u dosadašnjim utakmicama.

Niko posebno ne odskače i svako svakog može da dobije. Prvenstvo je poprilično izjednačeno i odlučivaće sitnice odnosno motiv, želja, borbenost i trenutna inspiracija“, podvukao je Vranješ i prisjetio se čuvene izjave Miroslava "Ćire" Blaževića da „bez sreće u fudbalu nema ništa“.

Fudbaler Borca Ivica Guberac je podsjetio da nje akon dva poraza, vrijeme da se banjalučki tim vrati na pobjednički put.

Mogu da garantujem u svoje, ali i u ime saigrača, da ćemo dati sve od sebe da osvojimo tri boda“, izjavio je Guberac.

Njegov klupski kolega Uroš Mirković se nadovezao da uprkos porazima „atmosfera“ u ekipi nije nimalo poljuljana.

Iako smo dva puta poraženi, nismo imali krizu igre već rezultata. Zato uz borbenost, želju i zalaganje očekujem pobjedu iako poštujemo Vitez“, istakao je Mirković.

PREMIJER LIGA BiH

PAROVI PETOG KOLA

Subota

Krupa - Čelik (17.00)

Sarajevo - Željezničar (20.00)

Nedjelja

Radnik – GOŠK (17.00)

Od 20.00

Borac - Vitez

Široki Brijeg - Mladost

Sloboda - Zrinjski

TABELA: Mladost 10, Željezničar 9, Zrinjski 9, Radnik 7, Široki Brijeg 6, Borac 6, GOŠK 6, Sloboda 4, Sarajevo 4, Krupa 3, Čelik 3, Vitez 1,

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC