• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger hvali pred Zvezdu: Ovo prvi put vidim

Autor mondo.rs

Francuz nizao lepe reči na račun svoje ekipe uoči meča protiv crveno-belih.

 Arsen Venger hvali ekipu pred meč sa Crvenom zvezdom Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Arsen Venger pravi ove sezone velike promene u sastavima koje izvodi na teren u Premijer ligi i u kup takmičenjima i tako će ostati i u četvrtak, kada će "tobdžije" na Emiratima dočekati Crvenu zvezdu.

Francuski stručnjak rekao je u najavi utakmice protiv Beograđana da će biti dosledan promenama i u 4. kolu Lige Evrope.

"Moje obe ekipe igraju dobro i čak i na treninzima se trude jedni protiv drugih i 'tesno je'. Odlučio sam se za rotacije i držaću se toga jer sam zadovoljan našim igrama u svim takmičenjima", poručio je Venger.

Ne ulazeći u Vengerove kadrovske planove, engleski mediji saopštili su da je definitivno samo da za meč protiv Zvezde neće biti spremni David Ospina, Škodran Mustafi, Sead Kolašinac, Dani Velbek i Kalum Čembers.

Arsenal je u prva tri kola Lige Evrope odmarao nosioce, ali i osvojio maksimalnih devet bodova, pa bi u četvrtak trijumfom protiv Zvezde i matematički mogao da izbori plasman u nokaut fazu.

"Možemo već sutra da se kvalifikujemo i ako pobedimo proći ćemo kao prvoplasirani tim u grupi, a to je važno", dodao je menadžer "tobdžija".

Na pitanje koliko je zadovoljan nastupima u Ligi Evrope, Venger odgovara...

"Najzadovoljniji sam osećajem da je čitava ekipa fokusirana u svakoj utakmici i prvi put u životu vidim to, da je jedinstvena cela ekipa. To zaista mislim. Ne mogu da kažem ni za jednog igrača da je ušao 'lako' u bilo koju utakmicu. Ovaj sastav je povodom toga zaista izuzetan".

"VILŠIR SPREMAN ZA REPREZENTACIJU"



https://twitter.com/Arsenal/status/925706163458416641https://twitter.com/Arsenal/status/925706163458416641https://twitter.com/Arsenal/status/925706163458416641


Venger je posebno naglasio dobre igre Džeka Vilšira, jednog od najboljih igrača Arsenala na oktobarskom gostovanju Zvezdi.

"Mislim da je on spreman za reprezentaciju. Nije bio spreman pre tri nedelje, ali sada jeste. Ne shvatam kako možete da ga držite van reprezentacije", rekao je Francuz.

Duel Arsenala i Zvezde počeće u četvrtak u 21.05 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC