• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladen Krstajić: Ne umem da objasnim...

Autor mondo.rs

"Imamo svoj kvalitet, videćemo šta i kako dalje", dodaje selektor posle debija pred beogradskom publikom, skoro godinu dana otkako je preuzeo rukovođenje reprezentacijom.

 Mladen-Krstajic-izjava-posle-Srbija-Rumunija-2-2-Ne-mogu-da-objasnim-videcemo-dalje Izvor: MN PRESS

Debi Mladena Krstajića pred beogradskom publikom završen je remijem.

Srbija je dva puta vodila protiv Rumunije, ali je još jednom bilo vidljivo mnogo mana u defanzivi naše ekipe što je rival, koji je bolji od Litvanije, umeo da iskoristi.

Selektor je posle utakmice kojoj je prisustvovalo više od 15.000 navijača čestitao igračima na zalaganju i "dobroj igri", ali je istakao da ostaje gorak ukus zbog rezultata protiv Rumunije jer su primljena "dva jeftina gola".


"Čestitam mojim igračima na zalaganju, angažovanju i, moglu slobodno da kažem, dobroj igri. Ostaje gorak ukus jer smo igrali 2:2, nismo zaslužili taj rezultat, ali to je fudbal. Bili smo bolji, kontrolisali igru i imali šanse. Primili smo dva jeftina gola i to se broji", rekao je Krstajić novinarima posle utakmice u Beogradu.

Krstajić je ponovo izmenio tim, pa su Miloš Veljković i Uroš Spajić prvi put igrali zajedno na štoperskim pozicijama, a u postavi je bio i Saša Lukić.

"Mi smo u fazi stvaranja reprezentacije. Ovo je takmičenje u kom treba da probamo mlade igrače, da li mogu ili ne da igraju za reprezentaciju. Pa i Rumunija je imala četiri ili pet novih igrača u odnosu na utakmicu sa Crnom Gorom. Matić je bio povređen, nije 100 odsto spreman. Milenković se na poluvremenu u Litvaniji žalio na povredu i drugo poluvreme je igrao povređen", kazao je Krstajić.

Selektor je naveo da "ne zna kako da objasni" to što je Srbija ponovo ispustila prednost.


"To su stvari koje ne znam kako da objasnim. Stvaramo šanse u prvom poluvremenu, Rumunija se branila. Dali smo gol na vreme. Drugo smo nastavili tako, imali posed, ali to je manje bitno. Primili smo dva jeftina gola i to je to", dodao je.

Upitan kako da se ne ponavljaju greške kod defanzivnih prekida, Krstajić je kazao da "ne može da reaguje on sa klupe" već da je to "reakcija igrača u datom momentu".

Po njegovim rečima, svaka utakmica do kraja grupe biće bitna.

"Svaka utakmica je bitna. Znali smo i pre početka ovog turnira da će biti teško i da moramo u svakoj utakmici da budemo ozbiljni i angažovani. Imamo svoj kvalitet, videćemo šta i kako dalje", rekao je Krstajić.

Reprezentacija Srbije će naredne utakmice igrati u oktobru, kada će gostovati Crnoj Gori i Rumuniji.


Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Ne umeš da radiš, a nije tvoje da objašnjavaš

Darko

Nisi ti Krstajicu za selektora i to treba da ti bude jasno. Sve ostalo naravno da ti je nejasno jer ne znaš.

vlado

Nema se tu sta znati.budi gospodin i daj ostavku.vidis da nisi dorastao da vodis ovakvu reprezentaciju.pored takvih igraca.nista.idi treniraj Radnik tu jos bi mogao nesto,mozda

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC