• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: Luki i Mijatu vrata NISU zatvorena

Autor mondo.rs

Selektor Srbije izjavio da ne zamera ništa fudbalerima Kristal Palasa i Ajntrahta uprkos oštrim izjavama koje su izneli na njegov račun. "Treba da idemo napred i da dajemo maksimum za Srbiju", rekao je za "Kurir".

 Mladen-Krstajic-o-izjavama-Luke-Milivojevica-i-Mijata-Gacinovica. Izvor: MN PRESS

Luka Milivojević označen je od strane stručnog štaba reprezentacije Srbije kao vođa planiranog puča koji je trebalo da izvede na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Fudbaler Kristal Palasa burno je reagovao i demantovao te priče.

"Najveća čast od kada igram fudbal mi je bilo igranje za svoju zemlju, ali u ovakvim okolnostima je bolje što ne sarađujem sa ovakvim ljudima koji su spremni na najniže udarce i najgnusnije laži", poručio je Milivojević, koji se potom nije našao na spisku reprezentativaca na početku takmičenja u Ligi nacija.

Među onima koji su kritikovali selektora bio je Mijat Gaćinović, koji je u izjavi za nemačke medije zamerio Krstajiću što mu lično nije objasnio zašto ga je "precrtao" sa spiska putnika za Mundijal, već je to uradio tim menadžer.

Mladen Krstajić je nakon toga pozvao Gaćinovića da nastupi za Srbiju na mečevima protiv Litvanije i Rumunije u Ligi nacija, ali on nije mogao da se odazove zbog povrede.

Selektor Srbije posle svega tvrdi da im ništa ne zamera.

"Nisam tip koji bilo kome nešto zamera, pa nisam ni njima. Gaćinovićeva izjava iz nemačkih medija nije dobro prenesena. Jedna reč potpuno promeni kontekst. A što se tiče Luke, imamo dobar odnos. Nismo se čuli, ali mislim da je pravi momak. Možda je dao ishitrenu izjavu koju nije trebalo da da. Treba da idemo napred i shvatimo da je srpski fudbal iznad nas. Najvažnije je da dajemo maksimum za Srbiju", naveo je u izjavi za "Kurir" Mladen Krstajić.

On je dodao da ni Gaćinoviću, a ni Milivojeviću nisu zatvorena vrata reprezentacije.

"Vrata reprezentacije nikome nisu zatvorena. Čak i pre te izjave Milivojevića odlučio sam da ga ne pozovem, ali ne zato što ne zaslužuje, već je razlog pružanje šanse mladim igračima. Veoma ga dobro znam i koliko je važan za reprezentaciju. Mladi su iskoristili šansu, a za Luku, ili bilo kog drugog, nikada nisam rekao da su im vrata reprezentacije zatvorena. Ja mogu da pređem preko toga, jer je Srbija iznad svega", poručio je Krstajić.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Igraće oni za Srbiju kada ti završiš selektorske igrarije

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC