• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda angažovala advokate zbog pisanja "L' Ekipa"

Autor mondo.rs

"FK Crvena zvezda će biti istrajna da se dođe do konačne istine, a da se manipulatori i doušnici koji stoje iza ove afere privedu pravdi i odgovaraju za sramno delo", navodi se u novom saopštenju crveno-belih.

 PSZ-Crvena-zvezda-6-1-namestena-utakmica Izvor: Mondo/Steafn Stojanović
Izvor: Mondo/Steafn Stojanović Vest koju je ugledni francuski list "L'Ekip" objavio u petak popodne - da je navodno neko od čelnika Crvene zvezde pokušao da se kladi na ishod utakmice Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena - brzo se proširila čitavom Evropom.

Pomenuti klubovi ošto su demantovali takve navode, a crveno-beli su se zvanično oglasili i dan kasnije.

"FK Crvena zvezda još jednom sa ogorčenjem i rezignacijom odbacuje svaku mogućnost umešanosti u bilo kakve nečasne radnje bilo kog člana našeg kluba, vezano za pisanje francuskog lista L’ekip", navodi se u novom saopštenju dostavljenom medijima.

Iz Ljutice Bogdana zahtevaju da se što pre rasvetli ceo slučaj jer je narušen ugled kluba i ističu da su angažovali pravni tim.

"FK Crvena zvezda insistira na što bržem rasvetljavanju celog ovog slučaja jer je bačena ozbiljna mrlja na ime našeg kluba. Mi smo od juče u kontaktu sa našim advokatima da bi na pravi način preduzeli sve moguće mere i zaštitili ugled FK Crvena zvezda koji je neko, odnosno 'kredibilni doušnik', pokušao da ugrozi".

U Zvezdi, takođe, smatraju da je "plasiranjem laži neko želeo da diskredituje ostvarene uspehe", a navode da je angažovan advokat i u Francuskoj, koji će razmotriti postiji li pravni osnov da se podnese tužba protiv "L'Ekipa".

"Očigledno je da nekome smeta moćna i uspešna Crvena zvezda i da je plasiranjem ovakve laži zeleo da diskredituje sve ostvarene uspehe koje smo postigli u proteklom periodu. Veoma nas čudi i brine da tako neproverena informacija procuri iz UEFA i dobije tako veliki medijski prostor. Bez obzira što i list L’ekip zadržava mogućnost da je sve izmišljeno, angažovali smo advokata i u Francuskoj, koji razmatra pravni osnov za tužbu protiv lista L’ekip zbog narušavanja ugleda FK Crvena zvezda".

Reakcije na optužbe: Zvezda ljuta, PSŽ začuđen


U zaključku saopštenja, crveno-beli navode da će biti istrajni da se dođe do konačne istine.

"FK Crvena zvezda će biti istrajna da se dodje do konačne istine, a da se manipulatori i doušnici koji stoje iza ove afere privedu pravdi i odgovaraju za sramno delo".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC