• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Advokat Napolija: Zvezda bi mogla da nastrada

Autor mondo.rs

I u Napoliju pomno prate slučaj PSŽ - Crvena zvezda. Advokat italijanskog kluba smatra da bi Zvezda mogla da bude u velikom problemu.

 Zvezda-optuzbe-protiv-Zvezde-PSZ-Zvezda-namestena-utakmica Izvor: Mondo/Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Informaciju koju je pre dva dana plasirao ugledni francuski "Lekip" (L'Equipe) i koja se raširila celim svetom o tome da je navodno "jedan od čelnika Zvezde želeo da uplati čak 5 miliona evra na poraz svog tima od pet golova razlike" u meču 2. kola Lige šampiona protiv Pari Sen-Žermena, pomno se analizira i u Napulju.

Napoli je u grupi sa PSŽ-om i Crvenom zvezdom logično je zainteresovan za ovaj slučaj, koji se pojavio u svim evropskim i svetskim medijima, a advokat ovog italijanskog kluba smatra da je Zvezda ta koja bi trebalo da se plaši.

"PSŽ je u minornom problemu, gotovo da i ne postoji. Sa druge strane, međutim, srpski tim ima mnogo više razloga za bojazan. Ako istraga UEFA pokaže da je tu bilo nečega sumnjivog, onda stvarno ne vidim kako bi Zvezda mogla da izbegne drastičnu kaznu. Minimum minimuma je da bude izbačena iz takmičenja, a moguće je da će uz to, kazna biti još drastičnija, a mogla bi i da bude zabrana (igranja u evropskim takmičenjima)", izjavio je Matija Grasani, pravni zastupnik Napolija za dnevnik "Matino" (Il Mattino).

Istraga o ovom slučaju, a mediji su objavili da su i francusko Tužilaštvo, kao i UEFA već pokrenuli postupak, trebalo da pokaže da li je zaista bilo nedozvoljenih radnji o čemu je pisao "Lekip", a potom i još neki evropski mediji (poput španske "Marke"), a ako se pokaže da jeste koji je to čelnik Zvezde probao da uplati čak 5 miliona evra na poraz svog tima.

Zvezda je, u međuvremenu,odbacila ove optužbe i odlučila da angažuje tim advokata koji će analizirati pravne mogućnosti za tužbu protiv "Lekipa" i zaštitu kluba.

Treba sačekati ishod istrage.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC