• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Lacija: Sergeju Ciganine!

Autor mondo.ba

Pristalice rimskog kluba istakli su uvredljiv rasistički transparent na račun srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića-Savića.

Lacio i Sampdorija su sinoć podijelili bodove u fantastičnoj utakmici 15. kola Serije A - 2:2 (0:1) na susretu koji je trajao više od 100 minuta.

Gledaoci su mogli da uživaju na "Olimpiku", vidjeli su četiri gola, od čega dva duboko u sudijskoj nadoknadi. Kapiten Rimljana Ćiro Imobile je u 96. minutu doveo domaće u vođstvo, da bi tri minuta kasnije Rikardo Saponara osigurao bod Đenovljanima.

Međutim, dio navijača Lacija je u blizini stadiona istakao uvredljivi transparent na račun reprezentativca Srbije Sergeja Milinkovića Savića, koji u posljednje vrijeme ne pruže partije u skladu sa svojim renomeom.

Na transparentu je napisano "Milinković - Zingaro (Ciganin)", čime su pristalice rimskog tima pokazale razočaranost igrama Srbina u novoj sezoni šampionata Italije u kojem je poslije 15 mečeva postigao samo jedan gol.

Podsjetimo, sve do nedavno prvi čovjek Lacija Klaudio Lotito kategorično je odbijao da se odrekne usluga srpskog fudbalera, da bi krajem novembra ipak ostao zagonetan kad je u pitanju njegov transfer.

"Sergej ima petogodišnji ugovor i ne želimo da ga prodamo jer je odličan igrač, ali u životu nikad ne reci nikad", izjavio je Lotito.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC