• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi huliganski ispad u Hrvatskoj!

Autor mondo.rs

Grupa od 15 mladića u Šibeniku tuklo rukama i nogama momka koji je bio u društvu djevojke. Navodno je razlog napada bio to što je on navijač splitskog Hajduka.

 U Šibeniku pretučen navijač splitskog Hajduka Izvor: MONDO/ Petar Stojanović
ilustracija
Izvor: MONDO/ Petar Stojanović

Ne prođe dan a da se u regionu Balkana ne dogodi neki incident povezan sa huliganima.

Iz Hrvatske, samo nekoliko dana nakon što su u Splitu napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde, koji su se trčanjem i skakanjem u more, spasili linča, dogodio se novi težak incident.

Ovog puta u Šibeniku.

Hrvatski mediji prenose da je 20-godišnji mladić iz Vodica kod Šibenika zadobio teške tjelesne povrede u ponedjeljak uveče, nakon što ga je pretukla grupa od oko 15 momaka.

Riječ je o pripadnicima navijačke grupe Funcuti iz Šibenika, koji navijaju za fudbalski i košarkaški klub iz tog primorskog grada.

Otac prebijenog mladića, koji je u trenutku napada na autobuskoj stanici bio u društvu svoje djevojke, smatra da je razlog što su njegovog sina prebili samo u tome što je on navijač splitskog Hajduka.

"Moj sin Toni je veliki hajdukovac i na svom Instagramu ima slike sa obilježjima navijačke grupe Torcida. Pretpostavljam da je to bio povod 'Funcutima' da se obračunaju sa mojim sinom. I to na ovakav kukavički način da ih je došlo njih petnaestak. Kao roditelj sam ogorčen, ali i tužan. Šibenik i Vodice su dva susjedna mjesta, imam puno prijatelja iz Šibenika. Ne mogu da vjerujem da mladost Šibenika može da udari na vodičku. Želim samo kao otac da se više stane na kraj ovom huliganskom ludilu koje vlada u našoj državi, da nijedno dijete više ne nastrada zbog pripadnosti nekom klubu", ispričao je otac prebijenog mladića za "Jutarnji list".

Njegov sin ima podlive ispod oba oka, povrede nosa i ramena i nagnječenje rebara.

Prebijeni mladić je ispričao da je prije napada bio sa djevojkom u kafiću gdje su bili na zabavi poslije njene maturske večeri i da su pjevali i pjesme Hajduka. Potom mu je na Instagramu stigla prijeteća poruka jednog šibenskog "Funcuta".

"Odgovorio sam da nećemo više da pjevamo. Sa devojkom sam se uputio na stanicu jer smo imali autobus u 19 časova. Deset minuta prije polaska autobusa, dvoje 'Funcuta', a jedan od njih imao je fantomku, prišli su mi i počeli da me guraju i udaraju. Vrlo brzo došlo ih je još 10 do 12, ne sjećam se više, bacili su me na pod i išutirali. Iako su bili maskirani, prepoznao sam njih četvoricu, jer su mi i ranije prijetili", rekao je 20-godišnji Toni Juričev.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC