• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari podeljeni: Jedni teraju Savu, drugi Upravu

Autor mondo.rs

Jedna frakcija navijača Partizana već tera Miloševića, druga se obračunava sa čelnicima, dok treća skandira: Kosovo je Srbija!

 Grobari Savo odlazi, Uprava napolje Izvor: MN PRESS

Navijači Partizana, bar oni koji su se ove nedelje popodne okupili na tribinama Stadiona "Mladost" u Kruševcu, imaju različite stavove oko toga ko (sledeći) mora da ode iz kluba.

Toliko različite da je i Savo Milošević na debiju u trenerskoj karijeri mogao jasno da čuje kako je već vreme da - ode! Drugim rečima, od dobrodošlice nije bilo ništa. Naprotiv.

Ostanite uz Mondo, kao i obično očekuju vas video izveštaji, golovi, šanse, fotke, izjave, reakcije...

Jedna od tri frakcije grobara (nezvanično - "Partizanovci") u nekoliko navrata tokom prvih pola sata derbija 28. kola, pre i posle primljenog gola, skandirala je: "Savo, odlazi".

Sa druge tribine, na kojoj su bili smešteni Grobari koji se u Humskoj okupljaju na jugu, i pre utakmice mogle su da se čuju parole: "Uprava napolje" i "Vučela, odlazi", dok je treća "sekcija" poznata kao "Zabranjeni" u početku skandirala: "Kosovo je Srbija".

Pogledajte priznat...


...i nepriznat pogodak Napretka iz prvog poluvremena.


Milošević je tokom nedelje promovisan kao novi trener Partizana, kluba za koji je sa uspehom nastupao tri sezone početkom 90-ih. On je na "užarenoj" klupi nasledio bivšeg saigrača Zorana Mirkovića, koji je ostavku na mesto šefa struke podneo 10. marta još u svlačionici posle poraza od Voždovca.

UŽIVO: NAPREDAK - PARTIZAN

U međuvremenu, ekipu je kraj aut linije predvodio Mirkovićev pomoćnik, Žarko Lazetić, koji je 13. marta takođe u Kruševcu uspeo da pobedi Napredak rezultatom 0:4 i obezbedi klubu plasman u polufinale Kupa, ali koji je potom i sam doživeo neprijatan rezultat u Superligi kada je Spartak odneo bodove iz Humske u Suboticu pobedom od 1:3.

Usledio je dogovor čelnika kluba sa Miloševićem, koji je u tom trenutku obavljao funkciju potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije, međutim taj potez nije naišao na odobravanje najglasnijih među Partizanovim pristalicama na stadionu danas…


Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Laufer

A jel iko navijao za Partizan?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC