• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svađa pre finala: Sari ljut otišao sa treninga!

Autor mondo.rs

Napeto u svlačionici Čelsija. Pogledajte kako je reagovao menadžer "plavaca" na svađu svojih igrača.

Veče uoči utakmice za titulu Lige Evrope, u Čelsiju nemaju mir.

Na poslednjem treningu pred finalni meč protiv Arsenala u Bakuu (sreda, 21 čas), brojni novinari su videli, a kamere snimile, kako menadžer "plavaca" Mauricio Sari ljutit napušta teren i šutira kačket na putu ka svlačionici!

Prema prvim dostupnim snimcima, italijanski stručnjak je burno reagovao na svađu iskusnih Davida Luiza (32) i Gonzala Iguaina (31), koji su se zakačili tokom igre i nisu prekidali raspravu iako ih je rastavljao kapiten Cezar Aspilikueta.



Ova situacija neće pomoći ni Sariju, ni njegovom timu i to skoro 24 časa uoči utakmice u kojoj će "plavci" igrati za evro-trofej protiv Unaija Emerija, specijaliste za Ligu Evrope i trostrukog osvajača takmičenja (sva tri puta sa Seviljom).

Štaviše, utakmica u Bakuu biće sasvim izvesno oproštaj Edena Azara od plavog dresa posle sedam godina, a prema informacijama sa "Čizme", kofere bi lako mogao da spakuje i Sari, jer je navodno već postigao dogovor sa Juventusom.

Sve to sigurno stvara dodatni pritisak na Italijana i njegovu ekipu, koja će nastupiti u sredu lišena pomoći odranije povređenih Antonija Rudigera, Rubena Loftus Čika i Kaluma Hadson Odoija. Takođe, danima traje neizvesnost oko nastupa Ngoloa Kantea, ali se Francuz u utorak pojavio na treningu, iako se na terenu zadržao kraće od saigrača.

Ako čuvena Čelsijeva "radilica" ne bude u stanju da igra, njegovo mesto zauzeće Ros Barkli, kraj tandema odavno "prekomandovanih" u startnu postavu - Matea Kovačića i Andreasa Kristensena.

Sa druge strane, i Arsenal se pripremao za finale i meč sezone uz neizbeđene probleme. Doduše, imali su slučaj Henrika Mkitarjana, koji nije doputovao u Azerbejdžan iz političkih razloga, odnosno zbog odnosa svoje Jermenije i zemlje domaćina finala.

"Pobedićemo za njega!", poručuju igrači "tobdžija" dok se pod vođstvom Emerija spremaju za utakmicu u kojoj će imati veći ulog od protivnika, jer su "plavci" kroz prvenstvo već izborili mesto u Ligi šampiona 2019/20.

Naravno, ta činjenica neće umanjiti motiv momaka sa Stamford bridža, koji će imati najveći zadatak da obuzdaju napad raspucanih Aleksandra Lakazeta i Pjera Emerika Obamejanga.

Sve što se dogodilo i što se događa daje dodatni ton i značaj nedeljama iščekivanom finalu, koje će suditi Italijan Đanluka Roki sa pomoćnicima.

Očekivani sastavi:

ČELSI: Kepa - Alonso, Luiz, Kristensen, Aspilikueta - Žoržinjo, Kante, Kovačić - Vilijan, Azar - Žiru.

ARSENAL: Čeh - Papastatopulos, Koščelni, Monreal - Mejtlend Najls, Kolašinac, Toreira, Džaka, - Ozil - Lakazet, Obamejang.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC