• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukas: Imamo osnovne podatke o Akademiji Pandev

Autor mondo.ba

Prvi meč biće igran 11. jula u Sjevernoj Makedoniji.

Šestostruki šampion BiH u fudbalu Zrinjski u prošloj takmičarskoj sezoni je osvojio drugo mjesto, te zahvaljujući tome izborio nastup u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Danas je u Nionu, sjedištu UEFA, održan žrijeb parova za ovu fazu takmičenja, a ''plemići'' će u borbi za nastavak takmičenja odmjeriti snage sa Akademijom Pandev, koja je u prošloj sezoni osvojila Kup Sjeverne Makedonije trijumfom u finalu nad Makedonijom Đorđe Petrov, koja će se, takođe, ovog ljeta oprobati na inostranoj sceni.

Hari Vukas, koji je nedavno zvanično predstavljen kao novi šef stručnog štaba Mostaraca, ističe da u ovom trenutku nema mnogo informacija o predstojećem evro-rivalu.

''Naravno da u ovom trenutku znamo samo one osnovne informacije o Akademiji Pandev, ali sigurno da ćemo se do prve utakmice temeljno pripremiti za ono što nas čeka. Već u drugoj sezoni u najjačem rangu makedonskog fudbala su izborili plasman u Evropu, a to sugeriše da je tak klub u uzlaznoj putanji. Protivnika sigurno nećemo i ne smijemo potcijeniti, ali znamo šta nam je cilj i šta se od nas očekuje, a to je prolazak dalje'', rekao je Vukas, a prenio mostarski klub.

Preostala dva predstavnika BiH u ovoj fazi su Široki Brijeg i Radnik, koji će igrati protiv Kairata, odnosno Spartaka iz Trnave.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC