• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velkoski: Možda pobijedimo u Glazgovu

Autor mondo.ba

Kapiten Sarajeva Krste Velkoski ocijenio je da je "bordo" tim odigrao dobro ne samo prvo poluvrijeme, već cijelu sinoćnju utakmicu protiv Seltika (1:3) u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izabranici Husrefa Musemića su poveli golom Mirka Oremuša na njegovom debiju, da bi potom gosti iz Škotske preokrenuli rezultat i praktično osigurali plasman u narednu rundu takmičenja - 1:3.

"Stvarno smo puno trčali i na neki način smo uspjeli parirati Seltiku. Pokazali smo karakter, ali i znanje. Na žalost, nismo uspjeli zadržati vođstvo. Napravili smo dvije naivne greške koje takva ekipa kao što je Seltik kažnjava. Ostaje žal što nismo izvukli pozitivan rezultat, ali možemo biti zadovoljni našom igrom za ovaj dio 'priprema'. Bili smo dobro spremni. Nadam se da ćemo u Glazgovu uspjeti, barem na neki način, opravdati ovo što smo ovdje napravili. Probaćemo ostvariti bolji rezultat, možda i da pobijedimo", rekao je Velkoski, a prenio "Dnevni avaz".

Revanš meč igra se sljedeće srijede na "Seltik Parku" u Glazgovu.

Musemić: Da nije ušao ONAJ JEDINI šut...

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Trener

Hahaha gdje da pobjedis..najvise mozete odigrat nereseno uz stecu ds taj dan oni ne budu radpilozeni za igru inace 5ili 6 komada ima da primite najmanje...Spusti se na zemjlu i ne pricaj bajke

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC