• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''U korist Radnika presudila AGRESIVNOST!''

Autori mondo.ba Autori Dragan Šutvić

Trener tima iz Trnave razočaran ostvarenim na Gradskom stadionu. Prošlosezonski učesnik grupne faze drugog po jačini evropskom klupskog takmičenja blizu eliminacije već na startu nove sezone.

 Trener Spartak Trnava Rikardo Šeu U korist FK Radnik presudila agresivnost Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Spartak iz Trnave došao je u Banjaluku, na prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Radnika, uz želju da trijumfuje, čime bi već sad napravio ogroman korak ka narednoj rundi. Ne samo da u tome nije uspio, već nije postigao ni pogodak, a primio je dva, te pred revanš na stadionu ''Anton Malatinski'' strepi za plasman u drugo kolo Lige Evrope.

Eliminacija bi po tim iz Slovačke predstavljala ogroman neuspjeh znajući da je ovaj klub prošle godine igrao u grupnoj fazi ovog takmičenja.

''Čestitao bih, prije svega, ekipi Radnika na pobjedi. Mislim da su je više željeli od nas. Ne smatram da nas je Radnik nadigrao i da je toliko zasluženo pobijedio, već više smatram da je iz tri zrele prilike postigao dva gola. Najveća razlika na večerašnjoj utakmici jeste da je Radnik bio mnogo agresivniji od nas, pogotovo kad je u pitanju duel igra, što mi moramo da promijenimo u narednom periodu'', rekao je Portugalac na klupi Spartaka Rikardo Šeu poslije utakmice vidno razočaran ishodom.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Vjeruje, ipak, da još uvijek ništa nije gotovo.

''Ovo je samo prvo poluvrijeme, treba još da se odigra utakmica pred našom publikom, gdje moramo da budemo mnogo bolji. Moramo da pružimo mnogo više ukoliko želimo da izborimo nastup u drugom kolu kvalifikacija''.

Revanš utakmica biće igrana za sedam dana, na stadionu ''Anton Malatinski'' u Trnavi, a bolji iz ovog dvomeča će u drugom kolu ukrstiti koplja sa Lokomotivom iz Plovdiva.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC