• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukas: Izuzetno poštujem Osima i Želju

Autor mondo.ba

Trener mostarskog Zrinjskog Hari Vukas iznio je očekivanja u derbiju sa Željezničarom u trećem kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Mostarci su u četvrtak golom Staniše Mandića u produžecima revanša sa Utrehtom (2:1) izborili treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ali u taboru "plemića" se više ne razmišlja o holandskom timu.

Prema riječima Harija Vukasa, Utreht je stvar prošlosti jer sve što je Zrinjski imao da kaže o Holanđanima rekao je u revanšu na stadionu "Pod Bijelim brijegom", već se njegov tim priprema za utakmice koje dolaze.

Prva po redu je u nedjelju protiv Željezničara na "Grbavici" u okviru trećeg kola Premijer lige BiH, za koju je strateg Želje Amar Osim najavio pune tribine.

"U pitanju je derbi, dvije ekipe koje po kvalitetu i renomeu zaslužuju da dođe veliki broj gledalaca. Izuzetno cijenimo Želju, znam da nas očekuje teška i zahtjevna utakmica. Siguran sam da će njihov trener Osim, kojeg izuzetno poštujem s obzirom da je najtrofeniji u BiH, pripremiti svoj tim na najbolji mogući način. Mi ćemo neke stvari da rotiramo, naravno ne mnogo jer jako poštujemo sarajevski klub i idemo da se predstavimo u najboljem mogućem svjetlu",rekao je Vukas i dodao da na raspologanju ima sve igrače i da nema povrijeđenih.

"Ako izuzmemo pražnjenje i umor zbog utakmice u četvrtak, ali povredu nema niko",dodao je šef struke mostarskih "plemića".

Utakmica Željezničar - Zrinjski će biti odigrana u nedjelju u 20 sati na stadionu "Grbavica".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC