• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Želim Marina i Milojevića u Zvezdi do KRAJA karijere!"

Autor mondo.rs

Zvezdan Terzić je izrazio želju da Marko Marin bude fudbaler Crvene zvezde do kraja karijere, a u isto vreme potvrdio je odlazak Bena, dok je nagovestio transfer Boaćija ili Pavkova. Milojeviću nude novi ugovor...

 Zvezdan Terzić "Želim Marina i Milojevića u Zvezdi do KRAJA karijere!" Izvor: MN PRESS

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić izjavio je posle drugog uzastopnog plasmana kluba u grupnu fazu Lige šampiona da "nema više povratka na ono što je bilo pre 5 ili 10 godina", misleći na finansijske i ostale probleme, uz najavu da će biti vremena za priču.

Dan kasnije, na vanrednoj konferenciji za medije u klupskom hotelu, Terzić je razgovarao sa novinarima i prvo saopštio da se klub oprašta od El Fardua Bena.

"Nema potrebe za velikim očekivanjima do kraja prelaznog roka, jer na svakoj poziciji imamo po dva igrača. Dolasci će zavisiti od odlazaka. Ben ide, a imamo i ponude za Boaćija, pa ćemo videti", kazao je generalni direktor Zvezde.

/ZVEZDA PRODALA BENA ZA NEŠTO VIŠE OD 2 MILIONA EVRA/

O odlasku ofanzivca sa Komorskih Ostrva spekulisalo se još od prvog meča sa Jang bojsima, ali Terzić nije želeo da govori o detaljima.

"Ben ide u Abu Dabi, ali ne bih još govorio o imenu kluba".

Nešto kasnije otkrio je neke pojedinosti o transferu Afrikanca...

"Mi Bena nismo hteli da prodamo. Zimus smo imali bolju ponudu nego sadašnjih 2.000.000 plus bonus 200.000, ali je on sada dobio milionski ugovor, a ovde igra za 500.000, a klub ne treba da ima nezadovoljnog igrača".

Milan Rodić? Filip Mladenović?

"Rodić nije na prodaju. Pisalo se da odlazi, ali on ne ide nigde. Prelazni rok jeste živa stvar, ali ja bih voleo da ostane. Imamo dva kvalitetna leva beka, njega i Žandera", kazao je Zvezdan Terzić o asistentu gola za prolazak u grupnu fazu Lige šampiona, a istovremeno je potvrdio da nisu razgovarali sa Mladenovićem iz Lehije Gdanjsk.

Zvezdan Terzić je potvrdio i da klub neće dovoditi novo pojačanje na mestu "špica" ukoliko do kraja prelaznog roka jedan od napadača ode iz Ljutice Bogdana.

"Napadač sigurno neće doći, pošto je Tomane doveden kao zamena za Pavkova ili Boaćija. Ako neko dođe, to će biti jedno brzo krilo. Dovođenjem Tomanea napravili bismo problem Milojeviću jer mora da bira između trojice kvalitetnih napadača, tako da će Boaći ili Pavkov sigurno otići", objasnio je Terzić.

Izvor: MN PRESS



Dobra vest za navijače Crvene zvezde svakako je to što Marko Marin "ne mrda" nigde iz kluba, pa će i drugu sezonu zaredom voditi tim kroz grupnu fazu Lige šampiona.

"Idem danas na ručak sa Marinom i generalno mnogo vremena provodim sa njim. On je pravi vođa ovog tima, igrač kakav odavno nije igrao na ovim prostorima i narod ga obožava. Da se ja pitam, on bi ostao u Zvezdi do kraja karijere. Trenutno nema tog novca za koji bismo ga pustili", poručio je Terzić na brifingu s novinarima.

Iste želje ima i sa trenerom Vladanom Milojevićem koji je već treću sezonu u klubu i tri puta je klub uvodio u grupnu fazu UEFA takmičenja - dva puta Liga šampiona i jednom Liga Evrope.

"Voleo bih da Milojević ostane u Zvezdi do kraja karijere. Na leto ćemo mu ponuditi novi ugovor, pa ćemo videti šta će biti. Srbija je takva zemlja da ne može da se planira dugoročno", poručio je on.

Opširniji razgovor Zvezdana Terzića očekuje vas na MONDU u toku popodneva.

VIŠE O UTAKMICI CRVENA ZVEZDA - JANG BOJS:

/Crvena zvezda je Liga šampiona!/

/Marko Marin: Dajte nam Real i Bajern/

/Stiže lova od Lige šampiona: Zvezda zaradila mnogo!/

/Miloš Degenek zaplakao posle ulaska u Ligu šampiona/

/Vladan Milojević - tvorac moćne Crvene zvezde/

/Zvezdan Terzić: Nikad više ONA Zvezda/

/FOTO/VIDEO: Igrači proslavili na ulicama, i to na vojnom vozilu!/

/Bogate premije za igrače posle ulaska u Ligu šampiona/

/Ludo na "Rajku": Od napetosti i strepnje do erupcije!/

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC