• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK Partizan: Evo koliko smo dobili, hvala Vučiću!

Autor mondo.rs

Iz Humske stiglo novo saopštenje, ovoga puta o finansijskim aspektima poslovanja kluba.

Šest dana nakon što je predsednik Aleksandar Vučić iz Njujorka poručio "večitima" da će po povratku u Beograd "saopštiti tačne cifre" o tome koliko je država do sada pomagala dva najpopularnija kluba, medijima je sa adrese FK Partizan poslato kratko saopštenje uz sliku na kojoj su navedeni i prihodi od sponzora i krediti ugovoreni u periodu od 2014. do 2019. godine.

"FK Partizan, suočen sa konstantnim insinuacijama u vezi sa državnim donacijama, komercijalnim kreditima i sponzorskim ugovorima, odlučio je da se odazove svim učestalim zahtevima i javno objavljuje sve finansijske podatke o učešću Republike Srbije u svojim prihodima", navodi se u saopštenju crno-belih i dodaje:

"FK Partizan koristi ovu priliku da još jednom, kao i više puta do sada, izrazi zahvalnost nadležnim državnim organima kao i predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću, na njegovoj prilježnosti, ličnoj inicijativi i dobroj veri u pomoći FK Partizan", napominju iz uprave kluba iz Humske 1.

Ranije danas beogradska javnost bavila se oštrim verbalnim sukobom predstavnika Crvene zvezde i Partizana na burnoj Skupštini Zajednice Superlige, na kojoj je navodno bilo i pretnji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC