• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vratio se u Partizan iz Premijer lige, a sada NE MOŽE protiv Man Junajteda!

Autor mondo.rs

"Sportski žurnal" piše da se brzonogi krilni napadač možda nalazi pred dužom pauzom.

 Lazar Marković povrijeđen Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Lazar Marković (25) u finišu letnjeg prelaznog roka se posle šest godina vratio u Partizan, kao veliko pojačanje za grupnu fazu Lige Evrope i nastavak domaćih takmičenja.

Nastupio je u sedam od mogućih osam utakmica, tri puta kao "starter", postigao tri pogotka, pokazavši da nije zaboravio da igra fudbal tokom sezona sa malom minutažom u Fulamu, Anderlehtu, Halu, Sportingu...

I baš kada se približila "poslastica" za igrače i navijače, duel sa Mančester junajtedom (četvrtak, 18.55) Marković je doživeo povredu!

Ovu informaciju objavio je u četvrtak ujutru "Sportski žurnal", koji saznaje da se brzonogi krilni fudbaler povredio na treningu i da će sigurno propustiti meč 3. kola Lige Evrope na domaćem terenu, kao i gostovanje u Lučanima pre toga.

Mada ne navodi šta je Marković povredio, sportski list je naveo da "niko nije spreman da se upusti u prognozu koliko će letošnji povratnik u crno-belo jato odsustvovati sa terena", ali da "u Humskoj strahuju da je povreda teže prirode i da ga možda očekuje duža pauza".

Odsustvo Lazara Markovića biće veliki hendikep za crno-bele i problem za trenera Savu Miloševića, koji u periodu od dvadesetak dana, počev od ovog vikenda, treba da pripremi ekipu za sedam ili osam utakmica, zavisno od toga za kada će biti pomeren meč osmine finala Kupa Srbije protiv Spartaka.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC