• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luizova poruka svima u klubu: Ako nećemo da osvojimo titulu, što igramo?

Autor mondo.rs

"Moja vizija, moja ambicija je da se uvek borimo za titule, do kluba, igrača i trenera je da li smatraju da treba da se bore za titule ili ne. Mislim da ovaj klub zaslužuje da zasija opet", dodao je optimistično Luiz.

Fudbaleri Arsenala treći su na tabeli uoči nastavka prvenstva posle oktobarske pauze za UEFA kvalifikacije, sa devet bodova manje od lidera i bodom manje od šampiona.

Iako se i ove godine u Engleskoj za jedine kandidate za titulu smatraju Liverpul i Mančester siti, dojučerašnji štoper Čelsija i nova uzdanica menadžera "tobdžija" Unaija Emerija smatra da je njegov tim neopravdano izostavljen.

"Smatram da, ako već započinješ nešto, a mi smo dobro počeli i Premijer ligu i ostala takmičenja, onda je prirodno da razmišljaš o tome da osvojiš to takmičenje. U suprotnom bolje ne započinji ništa u životu", rekao je Brazilac u intervjuu za "NBC Sports".

"Želim da osvajam titule sa Arsenalom. Želim da napredujem i prilagodim svoj stil igri Arsenala. Moja vizija, moja ambicija je da se uvek borimo za titule, do kluba, igrača i trenera je da li smatraju da treba da se bore za titule ili ne. Mislim da ovaj klub zaslužuje da zasija opet", dodao je optimistično Luiz.

Arsenal nije osvojio titulu od 2004. godine, očekuje ga gostovanje Šefild junajtedu, duel sa Gimaraešom u Ligui Evrope, susret sa Kristal Palasom, pa Liga kup derbi sa Liverpulom na "Enfidlu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC