• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zidan brani Jovića i poručuje medijima: Mnogo je BOLJI nego kad je došao!

Autor mondo.rs

Trener Real Madrida je odbacio navode brojnih medija o srpskom napadaču.

Mnogo se proteklih meseci govorilo o Luki Joviću i njegovom potencijalnom odlasku iz Real Madrida, uprkos tome što je srpski napadač tek ljetos pristigao na "Santijago Bernabeu".

Nemilosrdna španska štampa, sklona senzacionalizmu, govorila je kako je Zinedin Zidan već precrtao bivšeg igrača Crvene zvezde, a glavni argument u čitavoj priči bila je mala minutaža Jovića.

Možda će vas zanimati

 Ipak, trener Real Madrida se obratio medijima i jasno stavio do znanja da je sa srpskim igračem sve u redu i da će početi da postiže golove, što se od njega i očekuje.

"Jović nije obeshrabren. Baš suprotno, on dobro razumije situaciju. Mislim da je mnogo bolji nego na početku sezone. Polako je počeo da priča španski i ulazi u dinamiku", rekao je Zidan prisutnim novinarima.

"Mundo deportivo" je prenio da bi Jović mogao da počne meč protiv Majorke u subotu uveče, i to u formaciji 4-4-2, rame uz rame sa Karimom Benzemom. Razlog za to bi mogao da bude i izostanak Edena Azara zbog dobitka prinove.

Jović u Real Madridu još uvek nije postigao gol na zvaničnim utakmicama, mada nije mnogo ni proveo vremena na terenu. On se još uvijek privikava na novo okruženje, a odlična forma Benzeme samo je učinila da bude manje prilike za igru.

Imajući u vidu i da je Geret Bejl imao dosta obaveza u reprezentaciji Velsa, moguće je da će Jović zaista zaigrati uz Benzemu.

Utakmica između Majorke i Real Madrida igra se u subotu u 21.00.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC