• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda poslije bruke Granita Džake: Smjesta se izvini klubu i navijačima!

Autor mondo.rs

Arsenal očigledno ima problema s kapitenima, prethodno je Vilijam Galas otišao u Totenhem, Van Persi je javno saopštio da hoće da ode, a Fabregas i Koščelni su štrajkovali.

Ružni zvižduci sa tribina, pa još gora reakcija Granita Džake.

Novi kapiten Arsenala odlučio je da se "obračuna" sa navijačima pošto je izviždan dok je izlazio sa terena, tako da je skinuo dres, bacio kapitensku traku, tražio od fanova da "budu još glasniji", poručio im da "od**bu", a potom otrčao u svlačionicu...

Možda će vas zanimati

 Jasno je da je pred klubom velika odluka kako će disciplinovati svog igrača, a da se ne bi sve rješavalo "vruće glave" njegov trener Unai Emeri dao je blagu izjavu.

"Pogriješio je. Sada moramo da budemo mirni i pričamo s njim. Njegova reakcija je bila pogrešna jer smo mi tu zbog navijača, igramo za njih. Moramo da ih poštujemo i kada su tu aplauzi i kada su tu kritike", kazao je Unai Emeri koga navijači takođe teraju iz kluba.

Sa druge strane - bivši igrači ovako nešto ne praštaju.

Odmah se oglasio legendarni igrač tima Ijan Rajt saopštivši Granitu Džaki da postoji samo jedna ispravna stvar koju može da uradi poslije ovoga.

"On mora da se izvini, on je kapiten, već je morao da se izvini... Izabrali su ga za kapitena i to nije ponašanje kapitena", kazao je Ijan Rajt i poručio da ne mora da znači da će se sukob završiti, pošto su navijači Arsenala već dovoljno bili strpljivi s njim i kada je igrao loše.

Arsenal očigledno ima problema s kapitenima, prethodno je Vilijam Galas otišao u Totenhem, Van Persi je javno saopštio da hoće da ode, a Fabregas i Koščelni su štrajkovali.

Znamo šta se desilo sa svakim od njih poslije incidenata...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC