• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ubij i zakolji Srbina" u Novom Pazaru, ali nema prekida! Dokle?

Autor mondo.rs

Trener Sinđelića progovorio o stvarima koje se godinama dešavaju na sportskim manifestacijama u Novom Pazaru i na koje FSS i drugi organi ostaju nemi.

 Novi Pazar - Sinđelić Ubij Srbina Izvor: MN PRESS

Igrali su u Srbiji…

Ali, sudeći po ispovesti šefa stručnog štaba Sinđelića, Dragana Đukanovića, imali su utisak da su na neprijateljskoj teritoriji, daleko izvan granica Srbija.

Trener beogradskog prvoligaša otvorio je dušu za "Hotsport" i ispričao sve o tome šta su on, njegovi igrači i delegat utakmice doživeli u gradu kraj Jošanice, gde su u minulom kolu Prve lige zabeležili pobedu (1:0).

"Sa ljudske strane sam veoma iziritiran i odlučio sam da kažem sve o dešavanjima u Novom Pazaru, jer to prevazilazi granice normalnog i sportskog", počeo je Đukanović.

"Neverovatno je da u državi Srbiji neko 15 do 20 minuta skandira 'Ubij Srbina' i 'Zakolji Srbina'. Vređali su nas, vikali nam da smo 'cigani'. Delegata su flašom pogodili u glavu, pao je na pod pored mene, lekari su mu 15 minuta ukazivali pomoć. Doživeli smo linč u Novom Pazaru u koji smo otišli sa 13 igrača od kojih čak sedam ima manje od 20 godina. Možete misliti kakav je to utisak ostavilo na njih. Mene su pogodili u leđa sa punom konzervom", razočaran je onim što je u svojoj državi doživeo Dragan Đukanović.

Novi Pazar
Izvor: YouTube


U jednom momentu utakmice iz Sinđelića su od sudije Nebojše Zeljkovića tražili da prekine utakmicu, ali on to nije "smeo" da uradi.

"Tražili smo od sudije da se utakmica prekine, a odgovor sam dobio 'kako ćemo živi izaći odavde'. Iz grada u našoj zemlji! Zemlji u kojoj se utakmice prekidaju kada neko vređa predsednik FS Srbije Slavišu Kokezu, a to se ne uradi kada se vređa Srbija i njen narod. Ta država ovim povodom ne radi ništa. Razočaran sam, dva policajca su nas čuvala kod klupe i jedan je stajao na ulazu, pojačanje je stiglo tek kad smo pobedili i krenuli nazad". rekao je Đukanović u šokantnoj ispovesti. 

Trener Sinđelića je istakao da su čelni ljudi FK Novi Pazar bili korektni, a da su igrači Emir Lotinac i Irfan Vusljanin stali u njihovu zaštitu.

"To nije bio sport, bilo je pitanje života i smrti. Novi Pazar kao klub sa sportske strane je bio korektan, zaštitili su nas. Pre svega fudbaleri Emir Lotinac i Irfan Vusljanin koji su sa mnom radili u OFK Beogradu. To su sjajni momci, hvala im", dodao je Đukanović. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC