• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola ''pecka'' pred derbi: Nekada golovi u nadoknadi, nekada...

Autor mondo.rs

Trener aktuelnog šampiona smatra da Liverpul pobjednički mentalitet pokazuje golovima u finišu meča, ali misli da postoji i druga strana priče.

Trenutni lider Premijer lige, ekipa Liverpula i njihov najbliži pratilac, Mančester siti, narednog vikenda će odigrati derbi koji bi mogao da bude prelomna tačka u sezoni.

''Građani'' iz Mančestera, predvođeni Pepom Gvardiolom, trude se da ove sezone odbrane titulu koju su osvojili prethodne sezone, takođe u veoma uzbudljivoj borbi protiv Liverpula. Čini se da će i sada sezona biti slična, sa samo dva kandidata za trofej.

Možda će vas zanimati

Nakon što su u jučerašnjim mečevima oba tima stigla do preokreta, oni u dobrom raspoloženju čekaju narednu rundu. Liverpul će naredne nedjelje biti domaćin, a sigurni smo da navijači tog kluba smatraju da im pobjeda pravi velike korake ka tituli.

Pep Gvardiola se neće predati bez borbe. Zapravo, za njega je taj meč na ''Enfildu'' već počeo. Kroz ''igrice'' preko medija, izjavom o ponašanju Liverpulovih igrača. Stigao je da ''pecne'' Manea, jednog od najboljih u Klopovom timu.

''Ponekad pada i simulira, ponekad postiže nevjerovatne golove u samom finišu meča. Ima talenat da riješi utakmicu'', istakao je Gvardiola, aludirajući na žuti karton koji je Mane dobio kada je pokušao da iznudi jedanaesterac.

Španac na klupi plavog tima iz Mančestera je podsjetio da se takve stvari često dešavaju posljednjih godina. Na osnovu njegove izjave, ali i kada se pogledaju mečevi iz ranijih sezona, zaključujemo da je Klop potpuno promijenio mentalitet kluba u kom radi.

''Kada smo mi pobijedili, Liverpul nije imao pobjedu u rukama. Ušli smo u svlačionicu, bilo je 1:1 i onda su postigli gol. To se ne dešava prvi put, često to rade i to je zbog njihovog specijalnog, pobjedničkog mentaliteta.''

Nakon 11 odigranih kola u Premijer ligi, Liverpul ima 31 bod, dok Mančester siti ima šest manje. Klopova ekipa još uvijek ne zna za poraz, uz samo jedan neriješen ishod u dosadašnjem dijelu prvenstva. Aktuelni šampion takođe ima jedan remi, ali i dva poraza.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC