• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kostić i društvo ''smijenili'' Kovača? Alegri kandidat za klupu Bajerna

Autor mondo.ba

Da li će uskoro doći do promjene na klupi njemačkog giganta?

Masimilijano Alegri bez posla je od kraja prošle sezone, kada se nakon pet godina, 271 utakmice i pet osvojenih titula u elitnom fudbalskom rangu na Apeninima, rastao sa Juventusom.

Tokom prethodnih mjeseci, 52-godišnji strateg rođen u Livornu dovođen je u vezu sa nekoliko velikana evropskog fudbala poput Mančester junajteda, Arsenala, Totenhema, Reala, a od danas, prema navodima italijanskih medija, navedenom nizu je dodat još jedan klub.

Možda će vas zanimati

Naime, kako piše Korijere delo sport, Alegri je prvi kandidat za preuzimanje komande nad – minhenskim Bajernom, koji je juče ponižen u Frankfurtu.

Ajntraht je nad izabranicima Nike Kovača trijumfovao rezultatom 5:1, a sjajnu partiju zabilježio je srpski reprezentativac Filip Kostić, koji je postigao vodeći gol te potom još dva puta ''spakovao'' pogodak saigračima.

Bavarci su u rezultatskoj krizi, koju prate i slabe partije, a Alegri je označen kao neko ko bi mogao da trgne ekipu iz letargije.

Na posljednje četiri bundesligaške utakmice aktuelni šampion je uspio da trijumfuje samo jednom, a mučio se i u Kupu Njemačke, u duelu sa drugoligašem Bohumom, čiju mrežu je uspio da zatrese dva puta tek u posljednjih desetak minuta i plasira se u osminu finala takmičenja u kojem brani trofej.

Nakon deset kola, Bajern je tek četvrti, uz četiri boda manje od prvoplasirane Borusije iz Menhnedgladbaha, a u narednoj rundi će ponovo biti na teškom ispitu, s obzirom da dočekuje ''milionere'', koji su drugoplasirani, uz bod više od Bajerna.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC