• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nije bilo rasizma, vikali su Mario, Mario na sarkastičan način"!? (VIDEO)

Autor mondo.rs

Pogledajte momenat kada je napadač Breše "pukao" zbog rasističkih uvreda navijača Verone.

Gostovanje Breše u Veroni ostaće upamćeno zbog odluke Marija Balotelija da napusti teren usled rasističkog skandiranja domaćih navijača.

Početkom drugog poluvremena sa tribine na kojoj su bili organizovani navijači Verone začuli su se majmunski krici upućeni napadaču Breše, posle čega je on ispucao loptu u njihovom pravcu i napustio teren.

Pokušali su saigrači, kao i igrači protivničkog tima, da ga zaustave, ali je povremeni reprezentativac Italije bio odlučan u svojoj  nameri. Zbog toga je dobio žuti karton, a sudija prekinuo utakmicu.

Gledaoci su upozoreni zbog svog ponašanja, pa je posle nekoliko minuta pauze, kada su uvrede prestale, utakmica nastavljena i to sa Balotelijem u sastavu Breše.

Verona je na kraju pobedila 2:1, ali je rezultat ono o čemu se trenutno najmanje priča u Italiji...

Pogledajte trenutak kada je Baloteliju "prekipelo" i kada je ispucao loptu ka navijačima Verone. Ono što je možda i najluđe u ovoj priči, jeste to da u Veroni negiraju bilo kakve rasističke uvrede!?

"Da li čujete rasističke povike? Ili je genije hteo da bude u centru pažnje", pita se navijač Verone koji je postavio na Tviter video na kom se jasno čuju majmunski krici.


Rasizam je negirao i trener Verone, Hrvat Ivan Jurić:

"Ne plašim se da kažem da nije bilo rasističkih uvreda danas. Navijači možda jesu zadirkivali protivničkog igrača, ali ništa više od toga. Ništa!", izjavio je Jurić i potrudio se da bude uverljiv:

"Provoricali su ga zviždanjem i sarkastičnim skandiranjem, ali nije bilo rasizma. To što se priča je laž".

Jurić je, jasno, rekao da bi prvi osudio svaki vid rasizma među navijačima Verone, dodavši čak i to da su sa tribina uzvikivali "Mario, Mario", ali "na sarkastičan način".

"Mene su nazivali 'usr**im ciganinom' mnogo puta, ali Italija napreduje u rešavanju problema da se stranci krive za sve", zaključio je Hrvat.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC